Michaela Pecháčková

Michaela Pecháčková

Datum narození: 13. 1. 2004
Místo narození: Praha
Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Michaela Pecháčková svou první hlavní roli, Sidonii „Sid“ Annu Novotnou, dědičku sklářského impéria a ošetřovatelku žiraf, ztvárnila v seriálu TV Prima Zoo.

Od dětství se Michaela Pecháčková věnuje herectví, tanci a zpěvu. Tancovala i akrobatický rock. Takže není divu, že díky svému talentu byla přijata na hudebně-dramatické oddělení Pražské konzervatoře.

MICHAELA PECHÁČKOVÁ V TV BLESK

Hrát Pecháčková začala v pěti letech

Před kameru se Michaela Pecháčková postavila už jako pětiletá v seriálu Přešlapy. Předvedla se coby rozpustilá Anička Koblížková, jejíž maminku ztvárnila Alžbeta Stanková, kterou se podařilo sbalit Martinu Zounarovi, a to nejen v seriálu TV Prima Přístav.

Objevila se v seriálech Modrý kód nebo Jak si nepodělat život. Skvěle se Michaela Pecháčková zhostila postavy Julie Tóthová v Ordinace v růžové zahradě 2.

Na filmovém plátně Michaela Pecháčková debutovala coby husopaska v pohádce Jana a Zdeňka Svěrákových Tři bratří (2014). Ve fantasy Přání k mání )ěé17) si zahrála teenagerku Johanku, sestru hlavního hrdiny.

V den premiéry Zoo oslavila osmnáctiny

Hlavní roli, a to Sidonii „Sid“ Annu Novotnou, dědičku sklářského impéria a ošetřovatelku žiraf, Michaela Pecháčková ztvárnila v rodinném seriálu TV Prima Zoo.

„Seriál se zvířaty je hrozně hezké téma. Krmila jsem slony, chodila mezi nimi, je to moc hezká zkušenost,“ řekla pro média Michaela Pecháčková, která v době premiéry prvního dílu s názvem Cesta do L.A., tedy 13. ledna 2022, oslavila 18. narozeniny.

 

Další Herci

zobrazit profil Tereza Kostková
Tereza Kostková
zobrazit profil Michaela Kudláčková
Michaela Kudláčková
zobrazit profil David Prachař
David Prachař
zobrazit profil Karen Gillan
Karen Gillan
zobrazit profil Chantal  Poullain
Chantal Poullain
zobrazit profil Vojtěch Machuta
Vojtěch Machuta
zobrazit profil Miloň Čepelka
Miloň Čepelka
zobrazit profil Bolek Polívka
Bolek Polívka