Šárka Ullrichová

Datum narození: 10. 12. 1974
Místo narození: Turnov
Profese: herečka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Pro herní nadšence uváděla Šárka Ullrichová pořad Game Page. Televizní obrazovky zpříjemnila i v dramatu Nezvěstný či v seriálech Pojišťovna štěstí a On je žena!. V nekonečné Ulici ztvárnila postavu feťačky Zuzany Hrubé.

Herečka Šárka Ullrichová od mládí sportovala, tančila, zpívala i recitovala. V deseti letech se objevila v pohádce Nefňukej, veverko. O dva roky později ji neminula dramatická Houpačka. Později se předvedla v komediích Jak básnící neztrácejí naději a Hezké chvilky bez záruky. Krom toho měla v rádiu vlastní magazín Šárky párky.

ŠÁRKA ULLRICHOVÁ PÓZOVALA NAHÁ

Po studiích na pražské DAMU vyrazila na roční angažmá v libereckém Divadle F. X. Šaldy. Zázemí jí nabídlo i pražské divadelní sdružení CD 94. Zahrála si v dramatech Peer Grynt, Ostře sledované vlaky nebo ve hře Jak je důležité míti Filipa. V Bóžím dopuštění rozzářila Divadlo Radka Brzobohatého.

Ke dnu ji srazila závislost na drogách a alkoholu, jimž předcházela bulimie a anorexie. V roce 2008 sama požádala o ústavní léčbu, která ji během 14 týdnů postavila znovu na nohy. O dva roky později prožila románek s fotografem Jakubem Ludvíkem.

O ŠÁRCE ULLRICHOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V říjnu 2016 postihla Šárku Ullrichovou další ránu osudu. Před očimi jí v nemocnici na Bulovce umíral herec Tomáš Valík, který pro ni byl nejen kolega ze seriálu TV Nova Ulice, ale hlavně skvělý kamarád a zpřízněná duše.

 

Články o celebritě

Pekařka Zuzana z Ulice je opět sama! Rozchod bylo peklo, říká Šárka Ullrichová Pekařka Zuzana z Ulice je opět sama! Rozchod bylo peklo, říká Šárka Ullrichová Na chlapy má skutečně smůlu! Herečka Šárka Ullrichová (44) by po všech patáliích, které ji v životě ... číst článek
Proč se ženy stávají alkoholičkami? Pijí nejčastěji tajně doma! Proč se ženy stávají alkoholičkami? Pijí nejčastěji tajně doma! Zatímco muži nejraději popíjejí ve společnosti, ženy se s lahví schovávají v domácím prostředí. A kd... číst článek
Nejen Koukalová! Tyhle hvězdy také trpěly anorexií. Poznali byste ji u dcery? Nejen Koukalová! Tyhle hvězdy také trpěly anorexií. Poznali byste ji u dcery? Biatlonistka Gábina Koukalová o sobě odhaluje jedno tajemství za druhým. Dneska na ni prasklo, že př... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Jáchym Kraus
Jáchym Kraus
zobrazit profil Sandra Černodrinská
Sandra Černodrinská
zobrazit profil Zuzana Norisová
Zuzana Norisová
zobrazit profil Jazz Raycole
Jazz Raycole
zobrazit profil Ivan Franěk
Ivan Franěk
zobrazit profil Pavel Nový
Pavel Nový
zobrazit profil Gabriela Míčová
Gabriela Míčová