Pavlína Pížová

Místo narození: Havířov
Profese: tanečnice

Související celebrity

Životopis

Tanečnice, lektorka flamenga Pavlína Pížová, prožila horor, jaký většina lidí naštěstí zná jen z filmu. Na Novém Zélandu jí tragicky zahynul přítel a ona měsíc bojovala o holý život.

Na Nový Zéland se v létě 2016 vydala třiatřicetiletá Pavlína Pížová se svým sedmadvacetiletým partnerem Ondřejem Petrem za prací, krásnou přírodou a dobrodružstvím. Výlet do země proslulé překrásnou přírodou se však změnil v hrůzu. Český pár se podle listu The Guardian na konci července vydal na nebezpečnou stezku Routeburn v Fiordlandském národním parku. Ondřeji Petrovi se stal výlet osudným; podle Pavlíny Pížové spadl ze strmého kopce a záhy nato zemřel.

PAVLÍNA PÍŽOVÁ – BOJ O ŽIVOT DEN PO DNI NAJDETE ZDE

Pavlína Pížová pochází z Havížova. Žije a pracuje v Polici nad Metují. „Pavlína, byť se v Polici nenarodila, je jednou z nás. Příroda, kamarádství, skály a akce jí přirostly k srdci. Díky ní obdivujeme flamengo, ve kterém vyniká. Nepříjemná zpráva ze Zélandu nás samozřejmě zasáhla. Můžeme jí jen přát, aby se s touto životní zkušeností vyrovnala," řekla deníku.cz starostka Police Ida Jenková.

 

Další Umělci

zobrazit profil Michael Klang
Michael Klang
zobrazit profil Adriana Mašková
Adriana Mašková
zobrazit profil Jaz z Oprásků
Jaz z Oprásků
zobrazit profil Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
zobrazit profil Jiří Srnec
Jiří Srnec
zobrazit profil Kateřina Krakowská
Kateřina Krakowská
zobrazit profil Michaela Krupičková
Michaela Krupičková