Nikola Čechová

Nikola Čechová

Datum narození: 6. 12. 1989
Přezdívka: Shopaholic Nicol
Místo narození: Praha
Výška: 155 cm
Profese: youtuberka, moderátorka, blogerka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Youtuberka Shopaholic Nicol, která se zařadila mezi nejlépe vydělávající české tváře internetu, vyhrála anketu Blogerka roku 2015 v kategorii video.

Svůj první veřejný kanál na YouTube si Nikola Čechová coby Shopaholic Nicol založila v listopadu 2011. Proslavila se hlavně videem „Nikdy jsem…" se zpěvákem a youtuberem Petrem Lexou alias Hoggym.

SHOPAHOLIC NICOL DOŠLA SLOVA

Čechová moderovala v TV Óčko

Vystudovala střední pedagogIckou školu a poté Univerzitu Jana Amose Komenského v Praze. V červnu roku 2013 se Shopaholic Nicol během studia vydala na tři měsíce do Londýna, kde bydlela a pracovala.

Videa Shopaholic Nicol mají i miliony zhlédnutí. Do svého úspěšného kanálu si youtuberka, která se zařadila mezi nejlépe vydělávající české tváře internetu, již kromě kamarádů a kamarádek pozvala třeba Jirku Krále.

V kategorii video Shopaholic Nicol zvítězila v anketě Blogerka roku 2015. Představila se také jako moderátorka televize Óčko a blogerka zabývající se módou.

Shopaholic Nicol bojovala v Survivoru

V roce 2015 se Shopaholic Nicol v žebříčku 77 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích časopisu Forbes umístila na 42. příčce, rok nato poskočila na desátou.

Společně s Milanem Peroutkou Nikola Čechová moderovala v letech 2019 až 2021 pořad Snídaně s Novou.

Koncem května 2021 Nikola Čechová spustila provoz své módní značky s názvem Lacl.

Youtuberka, blogerka a moderátorka Nikola Čechová se rozhodla přijmout nabídku účastnit se drsné reality show Survivor 2022. Vypadla ve 26. díle.

O NIKOLE ČECHOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Nikola Čechová má starší sestru a mladšího bratra. V srpnu 2021 na sociální síti oznámila rozchod s kameramanem Jakubem Mahdalem. Na Andělech v dubnu 2022 již byli opět spolu. 

 

Články o celebritě

Nova slavila tři dekády: Juchání hvězd a pád na schodech! Kdo s kým přišel? Nova slavila tři dekády: Juchání hvězd a pád na schodech! Kdo s kým přišel? Oblíbená televizní stanice Nova slaví letos kulatých třicet let od svého založení. A to je ideální p... číst článek
Těhotná influencerka Nikola Čechová chystá pokojíček pro miminko: Je to krásné i děsivé zároveň! Těhotná influencerka Nikola Čechová chystá pokojíček pro miminko: Je to krásné i děsivé zároveň! Porod už se blíží, a tak je potřeba se na to náležitě připravit! Řeč je o těhotné influencerce a býv... číst článek
Strach o vyzáblou Kidmanovou: Kůže a kosti děsí fanoušky Strach o vyzáblou Kidmanovou: Kůže a kosti děsí fanoušky

Chtěla udělat dobrý skutek pro charitu, ale místo toho strhla pozornost na svou postavu.

číst článek

Další Osobnosti

zobrazit profil Tomáš Vaclík
Tomáš Vaclík
zobrazit profil Jiří Holubář
Jiří Holubář
zobrazit profil Martina Preissová
Martina Preissová
zobrazit profil Bobby Cannavale
Bobby Cannavale
zobrazit profil Livia Klausová
Livia Klausová
zobrazit profil Scott Patterson
Scott Patterson
zobrazit profil Leopold Hilsner
Leopold Hilsner