Václav Halama

Václav Halama

Profese: barman, soutěžící 2. řady show ČT Peče celá země

Související celebrity

Životopis

Václav Halama z Prahy se ve svých šestadvaceti letech dostal do TOP 12 druhé řady soutěže České televize Peče celá země. Vypadl jako pátý.

„Není nad to, obdarovat někoho vlastnoručně upečeným výrobkem! Velmi rád tvořím něco, co potom udělá radost ostatním. I když sladké sám moc nejím, jsem rád, že pro ně mám pokusné králíky,“ řekl v rozhovoru pro Českou televizi Václav Halama, který pochází z Vysočiny a už pár let žije v Praze.

O SOUTĚŽI PEČE CELÁ ZEMĚ ČTĚTE ZDE>>

Pracoval třeba v italském bistru nebo v kavárně Nové scény Národního divadla. Posléze Václav Halama začal dělat ve snídaňovém bistru, a to za barem i na place. Sám sebe popisuje jako soutěživého a bojovného člověka, který se nikdy nevzdává.

Václav Halama se učí zpívat

U pečení Václav Halama relaxuje a dává průchod kreativitě. Inspiraci hledá v zahraničních pekařských show či u instagramových blogerů. Spoléhá však i na vlastní nápady, které se rodí během přípravy pokrmů.

Do pořadu Peče celá země Václav Halama šel s respektem i strachem a těšil se na všechny úkoly, které si pro něj porotci připravili. Dřív chtěl mít malé bistro s jednoduchou kuchyní, teď se však spíš vidí jako majitel cukrárny s pekárnou, která bude nabízet sice pár druhů pečiva, zato připravovaných s láskou.

Kromě pečení a vaření Václava Halamu baví sport a cestování. Navštěvuje také hodiny zpěvu, které bere jako muzikoterapii.

Adeptem na vyhazov byl Václav Halama témež od počátku vysílání pořadu. Vypadl v pátém díle, kdy se mu osudnou staka stavba alá koncertní síň.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Drahomíra Vihanová
Drahomíra Vihanová
zobrazit profil Tomáš Vořechovský
Tomáš Vořechovský
zobrazit profil Jaroslav  Dvořák
Jaroslav Dvořák
zobrazit profil Eva Nováková
Eva Nováková
zobrazit profil Jiří Chlumský
Jiří Chlumský
zobrazit profil Jaroslav Klaška
Jaroslav Klaška
zobrazit profil Matouš Peschkem
Matouš Peschkem
zobrazit profil Jiří Peřina
Jiří Peřina