Martina Kynstlerová

Martina Kynstlerová

Profese: vítězka 2. řady show ČT Peče celá země

Související celebrity

Životopis

Martina Kynstlerová z Přerova se ve svých jednatřiceti letech vyhrála druhou řadu soutěže České televize Peče celá země.

„Pečení mě baví, protože tvořím něco za sebe. A také pro ten pocit, když vidíte, že člověku chutná, že se rozplývá třeba i nad obyčejným, mnou upraveným řezem Míša. I když peču klasiku, dám do ní kousek sebe, svůj styl, svůj podpis,“ řekla v rozhovoru pro Českou televizi Martina Kynstlerová z Přerova.

O SOUTĚŽI PEČE CELÁ ZEMĚ ČTĚTE ZDE>>

Samu sebe zaměstnankyně ve státní správě Martina Kynstlerová, která v době natáčení soutěže Peče celá země byla na mateřské dovolené se synkem, popsala jako ukecanou, veselou a poctivou.

Inspiraci čerpá všude možně

U pečení Martina Kynstlerová podle svých slov vždy přijde na jiné myšlenky. Znamená pro ni odreagování a relax. Bývá pyšná na každý svůj výtvor, někdy více, někdy méně.

Inspiraci Martina Kynstlerová čerpá všude možně: z internetu, časopisů nebo z televize. Jakmile ji však nějaký recept zaujme, okamžitě ho musí zkusit, ať je den či noc. Se smíchem dodala, že si občas připadá jako posedlá.

V soutěži Peče celá země se Martina Kynstlerová nejvíc bála pečení bochníku chleba, což nepovažuje za svou silnou stránku. Jejím snem je mít malou cukrárnu s venkovním posezením. Zároveň by se ale nechtěla vzdát svého zaměstnání a ráda by našla cestu, jak obojí skloubit.

Syn je podle slov Martiny Kynstlerové jejím největším koníčkem. Kromě potomka a pečení ji baví i háčkování.

Martina Kynstlerová vyhrála druhou řadu soutěže Peče celá země. ROZHOVOR NAJDETE ZDE.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Eva Perkausová
Eva Perkausová
zobrazit profil Martin Čermák
Martin Čermák
zobrazit profil Ondřej Sluka
Ondřej Sluka
zobrazit profil Zdeněk Faltus
Zdeněk Faltus
zobrazit profil Věra Adámková
Věra Adámková
zobrazit profil Pavel Juříček
Pavel Juříček
zobrazit profil Leoš Mareš
Leoš Mareš