Zuzana Janů

Zuzana Janů

Profese: majitelka papírnictví, soutěžící 2. řady show ČT Peče celá země

Související celebrity

Životopis

Zuzana Janů z Polné se ve svých jednapadesáti letech dostala do TOP 12 druhé řady soutěže České televize Peče celá země. Vypadla jako pátá.

„Mám ráda práci, která je za mnou vidět. A to mi pečení splňuje. Ráda své výrobky ochutnávám a těší mě, že s nimi můžu dělat radost i svým známým,“ řekla v rozhovoru pro Českou televizi Zuzana Janů z malého města Polná, které se nachází na Vysočině.

O SOUTĚŽI PEČE CELÁ ZEMĚ ČTĚTE ZDE>>

Pro majitelku papírnictví Zuzana Janů je pečení především odreagováním od každodenních povinností a způsobem relaxace. Ráda zkouší nové recepty a postupy. Hledá je třeba na internetu, na food blozích, v časopisech či v kuchařských knihách.

Zuzana Janů se bála dortů

Svou zálibu v pečení by Zuzana Janů jednou ráda zhmotnila do kavárny, ve které by nabízela své výrobky, především z lokálních a sezónních produktů.

A čeho se Zuzana Janů v soutěži Peče celá země nejvíc obávala? Dortů, protože to prý není její parketa. A strach měla i z časového limitu, který byl pro jednotlivé kousky stanoven.

Kromě pečení je koníčkem Zuzana Janů cestování. Pokud zrovna nejezdí po světě, jde ráda do divadla, kina nebo na koncert. Čas věnuje také svému psovi, ručním pracím a knihám.

Ze soutěže Peče celá země Zuzana Janů vypadla jako pátá. Vaz jí zlomil iluzivní dort. Potota jako nejhorší shledala její filmovou klapku.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Blanka Kulínská
Blanka Kulínská
zobrazit profil Miroslava Němcová
Miroslava Němcová
zobrazit profil Lenka Wimmerová
Lenka Wimmerová
zobrazit profil Martin Krsek
Martin Krsek
zobrazit profil Josef Mladý
Josef Mladý
zobrazit profil Libor Michálek
Libor Michálek
zobrazit profil Miloslav Janulík
Miloslav Janulík
zobrazit profil Dana Stodolová
Dana Stodolová