Lucie Dvořáková

Lucie Dvořáková

Profese: soutěžící 2. řady show ČT Peče celá země

Související celebrity

Životopis

Lucie Dvořáková z Kupařovic se ve svých šestadvaceti letech dostala do TOP 12 druhé řady soutěže České televize Peče celá země. Vypadla ve finále.

„Pečení mě baví hned ze tří důvodů. Zaprvé, vždy se u něj kreativně vyřádím. Zadruhé, upečené výrobky dělají radost nejenom mně, ale i ostatním. A zatřetí, když mám na něco chuť, nemusím to shánět v obchodech, prostě si to upeču,“ řekla v rozhovoru pro Českou televizi Lucie Dvořáková, která žije v Kupačovicích, což je vesnička nedaleko Brna.

O SOUTĚŽI PEČE CELÁ ZEMĚ ČTĚTE ZDE>>

Pečení pro Lucii Dvořákovou znamená nejen klid a radost, ale také stres. Jak o sobě prozradila, považuje se za velmi temperamentní a kuchyně je pro ni prostorem, kde může vybít energii a realizovat své představy. Jednou by ráda, kdyby ji pečení živilo a mohla uskutečnit všechny pekařské nápady.

Lucie Dvořáková miluje kuchařky

Vzhlíží k několika osobnostem z oboru, ale jediný pekařský vzor vybrat nedokázala. Inspiraci Lucie Dvořáková často čerpá v kulinářských knihách. Mnohdy večer místo sledování televize v kuchařkách hledá zajímavé recepty, které by mohla vyzkoušet.

V pořadu Peče celá země se Lucie Dvořáková bála pouze časových limitů.

Když zrovna Lucie Dvořáková nepeče, hraje tenis, jezdí na kole nebo se věnuje svým pejskům. Jejím velkým koníčkem se stalo nakupování kuchařek.

V soutěži Peče celá země se Lucie Dvořáková probojovala až do TOP 3. Ve finále zvítězila Martina Kynstlerová.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Šimon Ornest
Šimon Ornest
zobrazit profil Petr Dvořák
Petr Dvořák
zobrazit profil Antonín Kachlík
Antonín Kachlík
zobrazit profil Naděžda Munzarová
Naděžda Munzarová
zobrazit profil Marek Brodský
Marek Brodský
zobrazit profil David Kraus
David Kraus
zobrazit profil Jonáš Ledecký
Jonáš Ledecký
zobrazit profil Michaela Jílková
Michaela Jílková