Veronika Křížová

Veronika Křížová

Profese: soutěžící 2. řady show ČT Peče celá země

Související celebrity

Životopis

Veronika Křížová z Ústí nad Labem se ve svých devětatřiceti letech dostala do TOP 12 druhé řady soutěže České televize Peče celá země.

„Těší mě hledat recepty, kombinovat chutě a čekat, jak pečení dopadne. U složitějších dezertů mě baví už samotný proces výroby. U jednoduššího pečení mě pak baví konečný výsledek, požitek v puse z rozplývající se kynuté buchty nebo šťavnaté bábovky,“ řekla v rozhovoru pro Českou televizi Veronika Křížová.

O SOUTĚŽI PEČE CELÁ ZEMĚ ČTĚTE ZDE>>

Matka dvou synů Veronika Křížová bydlí v Ústí nad Labem a pracuje na tamním krajském úřadě. Většinu volného času se s manželem snaží věnovat právě jim.

Co je závislostí Veroniky Křížové?

Největším koníčkem Veroniky Křížové se stalo pečení, i když její muž prý v nadsázce říká, že už to přerostlo skoro v závislost. Ráda objevuje nové suroviny, které předtím neznala.

Pokud si chce Veronika Křížová odpočinout od kuchyně, věnuje se zahradě, miluje totiž květiny a bylinky. Jsou pro ni zároveň i inspirací pro zdobení jejích sladkostí jedlými květy. Další nápady hledá v kuchařkách, na Instagramu a na blozích.

Ráda by byla provozovatelkou malé kavárny. Veronika Křížová prozradila, že by ji chtěla mít „někde v přírodě, kam si lidé budou chodit odpočinout od ruchu města, vyčistit si hlavu a relaxovat s dobrou kávou a buchtou v ruce“.

V soutěži Peče celá země měla Veronika Křížová největší respekt z technické výzvy. Nemá totiž ráda, když neví, co ji čeká, a nemůže se na to dopředu připravit. Ze soutěže vydla jako osmá.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Mirjam Müller Landa
Mirjam Müller Landa
zobrazit profil Milan Hnilička
Milan Hnilička
zobrazit profil Michal Vavro
Michal Vavro
zobrazit profil Valerie Rónová
Valerie Rónová
zobrazit profil Zdeněk Matouš
Zdeněk Matouš
zobrazit profil Petr Vojnar
Petr Vojnar
zobrazit profil Josef Švarcbek
Josef Švarcbek