Michal Kamermeier

Michal Kamermeier

Profese: soutěžící 2. řady show ČT Peče celá země

Související celebrity

Životopis

Michal Kamermeier z Brna se ve svých jednatřiceti letech dostal do TOP 12 druhé řady soutěže České televize Peče celá země, z níž vypadl první.

„V pečení jsem našel velkou zálibu před státnicemi. Neuvěřitelně mě uklidňovalo a dávalo mi možnost aspoň trochu zapomenout na všechen ten stres z učení. Od té doby je pečení mým úžasným antistresovým koníčkem,“ řekl v rozhovoru pro Českou televizi Brňák Majk Kamermeier.

O SOUTĚŽI PEČE CELÁ ZEMĚ ČTĚTE ZDE>>

Michal Kamermeier v době, kdy se dostal do TOP 12 soutěže Peče celá země, pracoval v cytogenetické laboratoři, kde měl na starosti oblast covidu a gynekologie.

Majkovým vzorem je cukrář Guichon

Největším kulinářským vzorem Michala Kamermeiera se stal švýcarsko-francouzský cukrář Amaury Guichon, který podle jeho mínění dělá „naprosto dokonalé šílenosti“ převážně z čokolády. Inspiraci hledá také na svých cestách po světě a online na YouTube.

V oblasti cukrařiny a pečení nemá Michal Kamermeier žádné velké plány, chce, aby zůstaly jen jeho koníčkem a zálibou. Největší výzvou pro něj jsou dorty, osobně ho baví spíš menší zákusky, při jejichž pečení si věří.

Když zrovna Michal Kamermeier nepracuje nebo nepeče, jezdí na kole a cestuje. A jaký má životní cíl? Procestovat a ochutnat celý svět!

Ze soutěže ho vyřadila výška dortu

Michal Kamermeier ze soutěže vypadl jako první. Portkyně Michaela Landová růžový ovocný dort z technické výzvy ohodmotila následovně: „Bohužel i kdybychom  jeho přimhouřili oči a započítali vám dekorace, tak se na žádoucích 25 centimetrů nedostaneme...Ten tvar mi příliš válec nepřipomíná.“

 

Další Ostatní

zobrazit profil Jasmina Alagič
Jasmina Alagič
zobrazit profil Harvey Weinstein producent
Harvey Weinstein producent
zobrazit profil František Filip
František Filip
zobrazit profil Světlana Zárubová-Witowská
Světlana Zárubová-Witowská
zobrazit profil Petr Nečas
Petr Nečas
zobrazit profil Zdeněk Dvořák
Zdeněk Dvořák
zobrazit profil Eva Kislingerová
Eva Kislingerová