Zuzana Donutilová

Zuzana Donutilová

Datum narození: 11. 8. 1959
Místo narození: Brno
Profese: manželka Miroslava Donutila
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Zuzana Donutilová stojí přes třicet let po boku slavného herce Miroslava Donutila. Vzal si ji, když jí bylo pouhých osmnáct let.

Vystudovaná ekonomka Zuzana Donutilová pracovala za minulého režimu jako sekretářka na generálním ředitelství Cihlářských závodů. Později přešla do hudebního vydavatelství. Nyní provozuje spolu se dvěma kamarádkami kavárnu v pražském centru. Kromě toho jejich společnost Sefido (Zuzana Donutilová je majitelkou třetinového podílu) pořádá také kulturní akce a zábavy.

Koncem prosince 1977 se s ní oženil herec Miroslav Donutil. Tehdy jí bylo pouhých osmnáct let a jemu šestadvacet. Během manželství, o němž Zuzana Donutilová hovoří jako o "lásce bez mráčku" vychovali syny Tomáše a Martina.

Zuzana Donutilová nemá moc ráda publicitu, rozhovory poskytuje poskrovnu a jak sama říká, nemá ráda ani akce, kde je kvůli popularitě svého manžela příliš na očích. "Děkuju pánubohu za mladšího syna Martina, který odmalička ochotně chodil pro ceny za tatínka, protože i tohle by pro mě byl nadlidský úkol," svěřila se.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Sabina Slonková
Sabina Slonková
zobrazit profil Jana Kociánová
Jana Kociánová
zobrazit profil Jitka Zelenková
Jitka Zelenková
zobrazit profil Alessandro Nasi
Alessandro Nasi
zobrazit profil Lukáš Nečesaný
Lukáš Nečesaný
zobrazit profil Ema Švábenská
Ema Švábenská
zobrazit profil Barbora Antonová
Barbora Antonová
zobrazit profil Lukáš Gdula
Lukáš Gdula