Jamison Ernest

Jamison Ernest

Místo narození: New York
Profese: znalec umělec, podnikatel

Související celebrity

Životopis

Podnikatel a znalec umění Jamison Ernest byl snoubencem topmodelky Lindy Vojtové. Jeho talent podtrhuje to, že působil coby kreativním ředitelem ve společnostech Warner Music Group, Diesel nebo Gitanjali Gems Ltd.

Jamison Ernest je hudebník a umělec z Brooklynu. Jeho podnikavost ho ale zavála do vyšších newyorských sfér. Je spolumajitelem nočního klubu Angels & Kings s Petem Wentzem, členem známé rokové kapely Fall Out Boy. Snažil se proniknout také do herecké sféry. To se mu podařilo ve dvou filmech a to v roce 2004 ve snímku When Will I Be Loved a v roce 2010 ve filmu 13.

V podnikání se mu daří lépe, je zakladatel a ředitel značky Brooklyn Beats Records, která je pod Warner Music Group. Založil kapelu Yellow Feaver která debutovala se songem I Was Here. V roce 2004 se začal věnovat také módě. Jeho první přehlídka se nesla v duchu známých jmen. Jeho hosté byli například Francesca Versace a jeho dcera Donatella Versace. Jeho přehlídka Yellow Feaver zaujala Heidi Klum, Fall Out Boy nebo Chanel Iman.

Mezi úspěchy Jamisona Ernesta se dá počítat to, že měl dlouholetý vztah s českou topmodelkou Lindou Vojtovou, která se objevila např. v reklamě na českou minerálku.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Jan Dolanský
Jan Dolanský
zobrazit profil Nelly Řehořová
Nelly Řehořová
zobrazit profil Michaela  Sýkorová
Michaela Sýkorová
zobrazit profil Martina Menšíková
Martina Menšíková
zobrazit profil Zina Šťovíčková
Zina Šťovíčková
zobrazit profil Lenka Kozlová
Lenka Kozlová
zobrazit profil Hana Tomáš Briešťanská
Hana Tomáš Briešťanská
zobrazit profil Jaroslav Bašta
Jaroslav Bašta