Vlastislav Navrátil

Vlastislav Navrátil

Místo narození: Valašském Meziříčí
Profese: fotograf, IT konzultant, politik za TOP 09

Související celebrity

Životopis

Barman, fotograf, IT konzultant. To jsou povolání, jimiž prošel Vlastislav Navrátil, lídr TOP 09 v Zlínském kraji a kandidát na tamního hejtmana.

Předseda krajské organizace TOP 09 na Zlínsku Vlastislav Navrátil a člen celostátního předsednictva strany se v roce 2006 probojoval do zastupitelstva ve Valašském Meziříčí. Zde se uplatnil se Výboru sportu a volného času, v němž „dlouhodobě prosazuje podporu mládežnického sportu a rovný přístup ke všem sportovním oddílům“. Alespoň tak to stálo napsáno v jeho životopise na předvolebních webových stránkách TOP 09. Vlastislav Navrátil se dále „podílel na zprůhlednění výběrových řízení radnice a zavedení elektronických aukcí“.

Kandidát na zlínského hejtmana za TOP 09 Vlastislav Navrátil (narozen 1968) byl barmanem a provozním. Od roku 2003 se začal živit jako fotograf a IT konzultant a koordinátor webových projektů. Trápí jej zejména dluh kraje, který se do konce června 2016 vyšplhal již na 2,3 miliardy korun, „nemocné zdravotnictví“ a vylidňování Zlínska.

Vlastislav Navrátil je ženatý a má dvě děti. Mezi jeho koníčky patří mj. motocykl - Yamaha XVS 950A, horské kolo, běh, badminton, rocková i alternativní hudba a divadlo.

VŠE O KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH VOLBÁCH ZDE

 

Další Politici

zobrazit profil Naděžda Šišková
Naděžda Šišková
zobrazit profil Antonín Tesařík
Antonín Tesařík
zobrazit profil Eva Rajchmanová
Eva Rajchmanová
zobrazit profil Marie Kaufmann
Marie Kaufmann
zobrazit profil Klára Samková
Klára Samková
zobrazit profil Theresa Mayová
Theresa Mayová
zobrazit profil František Kopřiva
František Kopřiva
zobrazit profil Tomáš Kohoutek
Tomáš Kohoutek