Michael Krmenčík

Datum narození: 15. 3. 1993
Přezdívka: Krmi, Krmelec
Místo narození: Kraslice
Váha: 84 kg
Výška: 190 cm
Profese: fotbalový útočník
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Fotbalový útočník Michael Krmenčík se coby hráč Viktorie Plzeň do hledáčku médií a policie dostal v květnu 2019 kvůli závažné dopravní nehodě.

S fotbalem Michael Krmenčík začal v klubu TJ Kraslice. Následně nastupoval za mládežnické výběry Baníku Sokolov a Viktorie Plzeň, kde se v roce 2011 dostal do A-týmu.

MICHAEL KRMENČÍK - JEHO VŮZ ZBOURAL CELOU ULICI

Od února 2012 Michael Krmenčík hostoval v jiných mužstvech, a to v FK Baník Sokolov, FK Čáslav, FC Graffin Vlašim, FC Baník Ostrava a FK Dukla Praha.

V sezoně 2015/2016 se Michael Krmenčík vrátil do plzeňské Viktorky a vyhrál s ní mistrovský titul.

Poté, co si Michael Krmenčík prošel mládežnickými reprezentacemi U-18, U-19, U-20 a U-2, měl v týmu do 21 let premiéru v útoku koncem roku 2013. Do A-mužstva Česka byl poprvé nominován v listopadu 2016.

O MICHAELU KRMENČÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

Nad ránem 20. května 2019 se v Dobrovolného ulici na Praze 9 luxusní Range Rover Michaela Krmečíka řítil jak neřízená střela. Naboural čtyři auta, zničenil dopravní značení a kontejner na tříděný odpad. K nehodě se posléze přihlásila snajprova těhotná manželka Denisa.

Podle svědků, které drcení plachů a rachot rozbitého skla vzbudilo, z auta po něhodě vyběhl mladý muž. Policie se proto pustila do vyšetřování, kdo vlastně vůz řídil.

V lednu 2020 se Michael Krmenčík dočkal velkého přestupu do zahraničí. S belgickými Bruggami podepsal smlouvu na 3,5 roku, za českého reprezentanta dostala Plzeň 6,5 milionu eur (asi 169 milionů korun).

S manželkou DenisouMichael Krmenčík dceru Claudii, která se páru narodila v únoru 2018.

 

Články o celebritě

Nepovedený debut exslávistů. Kúdela neuhlídal vítězný gól, hrál i Krmenčík Nepovedený debut exslávistů. Kúdela neuhlídal vítězný gól, hrál i Krmenčík V Indonésii jsou za obrovské posily. Už na letišti vítaly Ondřeje Kúdelu a Michaela Krmenčíka po kon... číst článek
Zjevení proti Plzni, Kagawa školil obranu. Horváthův vzkaz v japonštině Zjevení proti Plzni, Kagawa školil obranu. Horváthův vzkaz v japonštině PŘÍMO Z RAKOUSKA | Belgický St. Truiden, devátý celek uplynulé sezony Jupiler League, v pátek solidn... číst článek
Krmenčík a Jakarta: nadšení v exotice, s Plzní proběhla oťukávačka Krmenčík a Jakarta: nadšení v exotice, s Plzní proběhla oťukávačka Ve středu odpoledne nasedl v Praze do letadla. Mezipřistání v Dubaji a následoval finální výsadek ve... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Ondřej Zahustel
Ondřej Zahustel
zobrazit profil Nikola  Zdráhalová
Nikola Zdráhalová
zobrazit profil David Výborný
David Výborný
zobrazit profil Martin Berkovec
Martin Berkovec
zobrazit profil Jaroslav Bednář
Jaroslav Bednář
zobrazit profil Jiří Beran
Jiří Beran
zobrazit profil Libuše Jahodová
Libuše Jahodová
zobrazit profil Juraj Valach
Juraj Valach