Tereza Fajksová

Datum narození: 17. 5. 1989
Místo narození: Ivančice
Váha: 56 kg
Míry: 86-63-90
Výška: 180 cm
Profese: modelka, Miss Earth 2012, II. vicemiss České Miss 2012
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Modelka Tereza Fajksová, II. vicemiss České Miss 2012, se v témže roce stala historicky první Češkou, která zvítězila v mezinárodní soutěži krásy Miss Earth.

Po sportovním gymnáziu Tereza Fajksová v letech 2008 až 2012 absolvovala obor Personální řízení na soukromé Veřejně správní akademii v Brně. Roku 2014 se pustla do oboru Mezinárodní teritoriální studia na Fakultě regionálního rozvoje a mezinárodních studií Mendelovy univerzity.

TEREZA FAJKSOVÁ SE OTRÁVILA KEŠU OŘÍŠKY

Trojnásobná juniorská mistryně ČR ve volejbale Tereza Fajksová musela v devatenácti letech ze zdravotních důvodů ukončit sportovní kariéru.

Poprvé se Tereza Fajksová Miss České republiky zúčastnila v roce 2009, kdy se probojovala do finále. V mezinárodní soutěži krásy Miss Tourism Queen of the Year International 2010 v čínském Shandongu získal titul II. vicemiss a ještě podtitul Miss body beautiful.

Do Top 24 se Tereza Fajksová dostala v mezinárodním klání Miss Bikini International 2011. Brilantně zabodovala v České Miss 2012, kde skončila třetí a byla ověnčena titulem Blesk Česká Miss Earth. V mezinárodní soutěži krásy Miss Earth 2012 se stala historicky první českou Miss Earth.

O TEREZE FAJKSOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Po několikaletém vztahu s basketbalistou Lubošem Gregorem mu Tereza Fajksová začátkem března 2019 porodila dceru Lilien a dva roky poté syna Sebastiena.

 

Články o celebritě

Zasnoubená misska Tereza Fajksová: Svatba nebude! Zasnoubená misska Tereza Fajksová: Svatba nebude! Letos se měla stát vdanou paní, ale nestane. Tereza Fajksová je s přítelem Lubošem a otcem jejich dv... číst článek
Dozvuky Plesu v Intru: Pospíšilová měla šaty po Sandevě! Němec zase na zemi Dozvuky Plesu v Intru: Pospíšilová měla šaty po Sandevě! Němec zase na zemi Jak řekl, tak se stalo. Herec Marek Němec (42) před začátkem Plesu v Intru slíbil, že se stejně jako... číst článek
Luxusní Ples v Intru přilákal slavné: Souboj dekoltů! Pohublá Decastelo, sexy Borhyová i Hrubešová! Luxusní Ples v Intru přilákal slavné: Souboj dekoltů! Pohublá Decastelo, sexy Borhyová i Hrubešová! 61. ples konající se v hotelu International nezklamal. Dostavila se na něj celá řada známých tváří -... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Cara Delevingne
Cara Delevingne
zobrazit profil Zuzana Rosáková
Zuzana Rosáková
zobrazit profil Miriam Bittóvá
Miriam Bittóvá
zobrazit profil Petra Němcová
Petra Němcová
zobrazit profil Michaela Hávová
Michaela Hávová
zobrazit profil Adéla  Rezková
Adéla Rezková
zobrazit profil Renata Langmannová
Renata Langmannová
zobrazit profil Reeva Steenkamp
Reeva Steenkamp