Brad Harris

Brad Harris

Datum narození: 16. 7. 1933
Místo narození: St. Anthony, USA
Profese: Herec
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Brad Harris je americký herec, který se mimo jiné proslavil v seriálu Dallas. Jeho ženou je česká herečka Olga Schoberová.

Mladý Brad Harris vůbec nechtěl být hercem. Začal studovat stejně jako jeho otec ekonomii a hrál americký fotbal. Po odcestování do Los Angels se začal živit jako kaskadér.

Proslavil se ve westernových filmech a thrillerech. Při jednom z mnoha natáčení poznal svou manželku Olgu Schoberovou. Zahráli si spolu ve filmech Zlatokopové z Arkasu nebo Tajemství čínského karafiátu.

Brad Harris se proslavil hlavně v seriálech. Dostal roli v kultovním seriálu Dallas, po té ho mohli diváci vidět v seriálech Herkules či Hunter.

Pro svou sportovní postavu byl miláčkem ženského publika. Mezi nejúspěšnější film, v kterém Brad Harris účinkoval společně se Sophii Loren, patří Brass Target.

S Olgou Schoberovou, s níž byl ženat v letech 1967 až 1969 má dceru Sabrinu.

 

Články o celebritě

Osudoví muži krásné Schoberové: Jednomu manželovi zahýbala s Jakubiskem! Komu přebrala druhého? Osudoví muži krásné Schoberové: Jednomu manželovi zahýbala s Jakubiskem! Komu přebrala druhého? Olga Schoberová, nejslavnější filmová sexbomba let šedesátých, slaví 15. března své již 78. narozeni... číst článek
Režisérská legenda Juraj Jakubisko: Řeknu vám, jak mi vlezla do postele vdaná Schoberová! Režisérská legenda Juraj Jakubisko: Řeknu vám, jak mi vlezla do postele vdaná Schoberová! Květen je lásky čas. Jenže neustále slyšíme: „Držte si odstup!“ Skoro jako by se k nám vracelo purit... číst článek
Olga Schoberová slaví 76: Podívejte se na odhalené fotky sexbomby 60. let! Olga Schoberová slaví 76: Podívejte se na odhalené fotky sexbomby 60. let! Muži jí leželi u nohou, točila jeden film za druhým. Toužili po ní čeští i evropští režiséři, ona se... číst článek

Další Osobnosti

zobrazit profil Marek Kulič
Marek Kulič
zobrazit profil Šárka Vaňková
Šárka Vaňková
zobrazit profil Marie Štípková
Marie Štípková
zobrazit profil Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová
zobrazit profil Hanka Jelínková
Hanka Jelínková
zobrazit profil Eva Lilian Vlachová
Eva Lilian Vlachová
zobrazit profil Oldřich Choděra
Oldřich Choděra