Fotka není dostupná

Kimberly Scott

Datum narození: 9. 1. 1975
Místo narození: USA
Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Herečka Kimberly Scott je známá jako bývalá manželka slavného rappera Eminema. Kim se pokoušela o sebevraždu.

Eminem a Kimberly Scott se seznámili už na střední škole. Jejich vztah byl charakterizován hlubokou láskou, zároveň však i nenávistí.

V prosinci 1995 se jim narodila dcerka Hailie Jade a v létě roku 1999 se tajně vzali. Manželství se jim ale brzy na to začalo hroutit. 4. června 2002 nachytal Eminem svou ženu Kimberly Scott při polibku s jiným mužem. Událost se odehrála na detristském parkovišti. Muž, kterého Kimberly Scott políbila byl čísník John Guerr. Kontroverzní Eminem ho srazil zbraní k zemi. Hned poté byl zatčen policií.

Kimberly Scott  byla údajně zoufalá a trápily jivýčitky svědomí. Krátce se na to se pokusila o sebevraždu. Podřezala si žíly. V tu dobu Eminem poprvé požádal o rozvod. Ten se však nekonal a manželé se usmířili. To ale netrvalo dlouho a v březnu roku 2001 požádala o rozvod Kimberly Scott. Dostala 475 000 dolarů na nový dům a jejich dceři Hailie Jade měla být poskytnuta střídavá péče obou rodičů.

Po krátké době se však k sobě exmanželé vrátili a znovu se vzali. Marně. Ani druhý pokus o manželství nevyšel. Eminem podal 5. dubna 2006 žádost o rozvod. Stalo se tak pouhé tři měsíce od druhé svatby.

Kimberly Scott byla několikrát zatčena policií kvůli drogám.

V roce 2013 se dal pár údajně znovu dohromady.

 

Další Herci

zobrazit profil Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
zobrazit profil Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
zobrazit profil Zdenka Procházková
Zdenka Procházková
zobrazit profil Paige Spara
Paige Spara
zobrazit profil Martin Písařík
Martin Písařík
zobrazit profil Viggo Mortensen
Viggo Mortensen