Cher Lloyd

Cher Lloyd

Datum narození: 28. 7. 1993
Místo narození: Malvern, Velká Británie
Profese: zpěvačka, rapperka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Cher Lloyd je mladá, krásná a nadějná britská zpěvačka a rapperka, která se proslavila díky soutěži The X-Factor. Svým hlasem zaujala celou porotu a i všechny lidi a skončila v soutěži jako čtvrtá.

Cher Lloyd se narodila v bristkém Malvernu rodičům Darrenovi a Dianě Lloydovým. Má tři mladší sourozence. Ve svém rodném městě studovala umění. Ve škole se ale Cher necítila moc dobře, protože její spolužáci ji odsuzovali. Díky tomu vystřídala jednu základní a dvě střední školy. Už jako malá sledovala X-Factor s rodiči a jejím snem bylo, že se tam jednou dostane. A povedlo se, i když na druhý pokus.

Před X-Factorskou porotou vystoupila Cher s písní "Turn My Swag on" a porotě to skoro vyrazilo dech. Bez váhání ji vzali a chválili. V dalším kole doslova zazářila se známou písní "Viva La Vida" od skupiny Coldplay. Píseň podala svým stylem, což porotu zaujalo. V domě porotců měla zazpívat píseň "Cooler than me", ale onemocněla a ztratila krátkodobě hlas, že nebyla píseň schopná zazpívat. Její budoucí mentorka Cheryl Cole si jí ale i přes to vybrala, protože v ní viděla nadějnou zpěvačku. Cher Lloyd se propracovala až do TOP 10 a její vystoupení bylo pokaždé originální a nezapomenutelné. V soutěži skončila jako čtvrtá.

Po účasti v britském X-Factoru, podepsala Cher Lloyd smlouvu s nahrávací společností Syco Music, kterou vlastní Simon Cowell. Nahrála tam své první album "Sticks and Stones", které se umístilo na čtvrtém místě bristké hitparády. V listopadu 2011 oznámila své první turné po Velké Británii, které bylo velmi úspěšné. Cher také hostovala na albu známé zpěvačky Emeli Sandé, která je její dobrá kamarádka.V roce 2013 vydala aktuální album "Sorry I'm Late", které se umístilo na dobrých místech v různých žebříčcích hitparád.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Kamil Střihavka
Kamil Střihavka
zobrazit profil Glen Hansard
Glen Hansard
zobrazit profil Miroslav Žbirka
Miroslav Žbirka
zobrazit profil Chester Bennington
Chester Bennington
zobrazit profil Jiří Macháček
Jiří Macháček
zobrazit profil Martin Chodúr
Martin Chodúr
zobrazit profil Alicia Keys
Alicia Keys
zobrazit profil Bonnie Tyler
Bonnie Tyler