Kristýna Plíšková

Datum narození: 21. 3. 1992
Místo narození: Louny
Profese: tenistka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Tenistka Kristýna Plíšková je vítězkou několika turnajů okruhu ITF a mezi juniorkami Wimbledonu 2010. Na rozdíl od sestry Karolíny hraje levou rukou.

Kristýna Plíšková, rodačka z Loun, se stala profesionálkou roku 2009. Je o dvě minuty starší než její dvojče Karolína Plíšková - rovněž tenistka.
 
KRISTÝNA PLÍŠKOVÁ - PRÝ SVEDLA ŽENÁČE
 
V roce 2010 vyhrála svůj první (a jediný) juniorský Grand Slam - a hned nejslavnější Wimbledon. Stejně jako sestra, tak i Kristýna Plíšková měla problém s přechodem mezi dospělé. 
 
Největším úspěchem Kristýny Plíškové na Grand Slamech dospělých bylo třetí kolo na jejím oblíbeném Wimbledonu, kde si užívala i velkou podporu publika.
 
O KRiSTÝNĚ PLÍŠKOVÉ ČTĚTE ZDE>>
 
Nedlouho poté se objevily spekulace o poměru Kristýny Plíškové s čerstvě rozvedeným hokejistou Michalem Neuvirthem. Po něm následoval další hokejista, a to Dominik Volek.
 
Začátkem roku 2022 se Kristýna Plíšková tajně provdala za fotbalistu Dávida Hancka.
 
Kristýna Plíšková po světě potvrzuje pravdu o kráse českých žen a na dálku soupeří se svou sestrou a k tenisu návrativší se Nicole Vaidišovou o titul české princezny bílého sportu.

 

Články o celebritě

Ramba, Farna, Mareš a další: Nejkrásnější miminka roku 2022 Ramba, Farna, Mareš a další: Nejkrásnější miminka roku 2022 Českým i zahraničním osobnostem se v letošním roce narodilo mnoho miminek. Aha! vám přináší jejich k... číst článek
Tenistka Kristýna Plíšková vybaluje v Rotterdamu: Přístav lásky! Tenistka Kristýna Plíšková vybaluje v Rotterdamu: Přístav lásky! Za normálních okolností by nejspíš pobývala v New Yorku a bouchala do míčku při US Open. Česká tenis... číst článek
Plíšková o Hanckovi: Tlačila jsem to na Mallorcu. Plánuje návrat na kurty Plíšková o Hanckovi: Tlačila jsem to na Mallorcu. Plánuje návrat na kurty Tenistka Kristýna Plíšková připustila, že by se v příští sezoně ráda vrátila po mateřské přestávce n... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Jakub Vrána
Jakub Vrána
zobrazit profil Andrej Nestrašil
Andrej Nestrašil
zobrazit profil Miroslav Dopita
Miroslav Dopita
zobrazit profil Eliška Klučinová
Eliška Klučinová
zobrazit profil Marek Schwarz
Marek Schwarz
zobrazit profil Kevin De Bruyne
Kevin De Bruyne
zobrazit profil Ondřej Moravec
Ondřej Moravec