Lea Šteflíčková

Datum narození: 26. 4. 1998
Místo narození: Ústí nad Labem
Míry: 86-62-94
Výška: 181 cm
Profese: Česká Miss 2018, modelka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Lea Šteflíčková získala titul Česká Miss 2018. Modrooká kráska z Ústí byla od počátku favoritkou soutěže. Na Miss Universe se neumístila.

Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková, která se od třinácti let věnuje modelingu, vybojovala korunku pro nejkrásnější dívku ve svých dvaceti letech. Úspěchy již sklízela nejen v Česku, ale i v zahraničí. Pracovala např. v Turecku, v Japonsku, Thajsku, Itálii nebo v Rakousku.

FINALISTKY SI UŽÍVALY V CHORVATSKU

Šteflíčková se stala tváří Juliette Armand

Na dotaz, jaké povahové rysy ji charakterizují, Lea Šteflíčková jmenovala upřímnost, spolehlivost, schopnost učit se novým věcem, naslouchat lidem, pomáhat druhým, dále pak neústupnost, nevzdávání se a fakt, že se nebojí výzev.

Společně s korunkou vyrobenou ze skla a titulem Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková získala možnost Českou republiku reprezentovat na Miss Universe v Bangkoku (zde se neumístila), smlouvu s kosmetickou značkou Juliette Armand, jejíž se stala tváří, a řadu dalších cen.

Lea Šteflíčková ráda cestuje

O ČESKÉ MISS 2018 ČTĚTE ZDE>>

Modrooká kráska Lea Šteflíčková, jež byla podle sázkových kanceláří favoritkou soutěže, má ráda cestování, které je spojené s poznáváním nových lidí, kultur a jídla. 

O LEE ŠTĚFLÍČKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Misska Lea Šteflíčková se po tříletém vztahu rozešla s partnerem Michalem Janechem.

 

Články o celebritě

Plavkový speciál v Blesk tv MAGAZÍNU: Lepší než Pobřežní hlídka! Plavkový speciál v Blesk tv MAGAZÍNU: Lepší než Pobřežní hlídka! V pátečním Blesk tv MAGAZÍNU na vás čeká... bomba! Nebo lépe, sexbomba. A ne jedna. Hned osm krásek ... číst článek
Lídr Olympiku Petr Janda (78) o nahém zadečku na nové desce: Můj zájem o ženy je pořád velký... Lídr Olympiku Petr Janda (78) o nahém zadečku na nové desce: Můj zájem o ženy je pořád velký... Muzikant a lídr kapely Olympic Petr Janda (78) to vzal pěkně od podlahy. Na nové desce Kaťata po vše... číst článek
Miss Earth Karolína Mališová: Vážná nemoc! Upřímná zpověď, která nahání husí kůži Miss Earth Karolína Mališová: Vážná nemoc! Upřímná zpověď, která nahání husí kůži Na první pohled nádherná blondýnka s dokonalými vlasy a figurou, ale ve skrytu duše nešťastné děvče.... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Markéta Mörwicková
Markéta Mörwicková
zobrazit profil Gabriela Kloučková
Gabriela Kloučková
zobrazit profil Amélie Konšelová
Amélie Konšelová
zobrazit profil Miriam Bittóvá
Miriam Bittóvá
zobrazit profil Reeva Steenkamp
Reeva Steenkamp
zobrazit profil Barbora Podzimková
Barbora Podzimková
zobrazit profil Eva Herzigová
Eva Herzigová
zobrazit profil Tereza Maxová
Tereza Maxová