Zora Ulla Keslerová

Zora Ulla Keslerová

Datum narození: 11. 8. 1950
Místo narození: Praha
Profese: herečka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Zora Ulla Keslerová je herečka, známá z erotických, hororových i sadistických filmů. Jejím manželem byl skladatel a textař Petr Hapka, s kterým má dceru Petru.

Zora Ulla Keslerová začínala jako zpěvačka a tanečnice. Přes fotomodeling se dostala k italským režisérům. V osmadvaceti natočila svůj první film La febbre americana. Nejznámější roli získala v hladových Ženách od hluboké řeky, kde skončila na stole nelítostných lidojedů. V Rozparovači z New Yorku nedopadla o moc líp.

Zora Ulla Keslerová byla femme-fatale československého filmu 80. let, ale ten jí nabízel spíše vedlejší postavy. Rozvedenou matku si zahrála v dramatu Křehké vztahy po boku herce Vladimíra Kratiny. Následovala krimikomedie Řetěz, svůdný Anděl s ďáblem v těle nebo Skalpel, prosím od režiséra Jiřího Svobody.

Petr Hapka si Zoru Ullu Keslerovou vzal v roce 1981. Brzy po svatbě se jim narodila dcera Petra, která se živí jako zpěvačka. Textu od svého otce se už ale nedočká.

Zora Ulla Keslerová se s Hapkou rozvedla v roce 1997. Jejich rozvod provázely bouřlivé spory o majetek a miliony, Keslerová kvůli tomu přivedla Hapku dokonce před soud. Herečka Keslerová se nedávno přestěhovala z Říma do Prahy.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Jason Momoa
Jason Momoa
zobrazit profil Zdeněk Junák
Zdeněk Junák
zobrazit profil Tomáš Maštalír
Tomáš Maštalír
zobrazit profil Mark Kristián Hochman
Mark Kristián Hochman
zobrazit profil Daniela Choděrová
Daniela Choděrová
zobrazit profil Tereza Pokorná
Tereza Pokorná
zobrazit profil Stephen Amell
Stephen Amell