David Radil

David Radil

Datum narození: 12. 3. 1973
Profese: manažer, šéfredaktor magazínu Menhouse
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

David Radil se stal šéfredaktorem luxusního pánského časopisu Menhouse. Spekulovalo se o jeho vztahu s Petrou Paroubkovou.

S pohledným Davidem Radilem byla Petra Paroubková přistižena v kavárně. Podle informací Expres.cz z dubna 2017 se spolu minimálně měsíc stýkají, a dokonce by mohlo jít o nový vztah. Dle tohoto serveru křehká blondýna vyměnila sexy mozek o generaci staršího expremiéra Jiřího Paroubka za společnost svého vrstevníka, atraktivního Davida Radila.

Radil patří mezi známé lifestyle kouče

Jenže vše bylo možná úplně jinak a vysvětlení společných fotek by tak mohlo být víc než prosté. „Petra pro nás externě píše články. Byli jsme na pracovní schůzce,“ řekl pro Blesk.cz David Radil, šéfredaktor čtvrtletníku pro úspěšné muže Menhouse.

DAVID RADIL A PETRA PAROUBKOVÁ

Patří také mezi známé lifestyle kouče, propagující zdravý životní styl, na který si jen nehraje, ale údajně ho i žije. David Radil pravidelně cvičí, zdravě se stravuje, snaží se trvale vzdělávat a působí také v neziskovém sektoru.

David Radil miluje luxus

Má velkou ambici, aby i ti druzí uměli žít zdravě, avšak jeho zjištění ukazuje, že to není tak jednoduché. Někdy je prý na překážku slabá vůle, jindy přehnané sebevědomí, ale nejčastěji naráží na to, že se lidé bojí převzít za sebe odpovědnost.

Sexy muž v nejlepších letech David Radil má slabost pro luxusní automobily, oblečení a společnost krásných žen. Jeho vypracované tělo a pověstný humor nechá málokterou chladnou.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Václav Láska
Václav Láska
zobrazit profil Drahoslav Makovička
Drahoslav Makovička
zobrazit profil Pavel Růžička
Pavel Růžička
zobrazit profil Anet Antošová
Anet Antošová
zobrazit profil David Radiměřský
David Radiměřský
zobrazit profil Josefína Nesvadbová
Josefína Nesvadbová
zobrazit profil Petr Našic
Petr Našic
zobrazit profil Petr Brábník
Petr Brábník