Zuzana Plačková slovenská playmate

Datum narození: 20. 6. 1991
Přezdívka: Queen Plačková
Místo narození: Čadca, Slovenská republika
Výška: 180 cm
Profese: playmate, influencerka, podnikatelka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Zuzana Plačková, známá též jako Queen Plačková, byla jednou z hvězd kontroverzní soutěže Hotel Paradise. Proslavila se jako influencerka.

Kromě kontroverzní soutěže plné intimního sbližování Hotel Paradise, kde Slovenka Zuzana Plačková mluvila jako dlaždič a předváděla své vnady, se ve vlasti zviditelnila také díky reality show Nákupné maniačky.

ZUZANA PLAČKOVÁ V BALÍKU

Plačková si nechala udělat mega prsa

Po soutěži Hotel Paradise si playmate Zuzana Plačková nechala zvětšit už tak bujná prsa na mega velikost. Psalo se o ní, že se tak stala majitelkou největších silikonů českého i slovenského showbyznysu. Plastickým chirurgům údajně svěřila i svůj obličej.

Na podzim 2015 se Zuzana Plačková ve velkém stylu provdala za Reného Strauzse, s nímž se roku 2012 účastnila reality show Hotel Paradise. Na obřad a svatební veselí oblékla sladce růžové šaty za půl milionu korun, ke kterým si obula tenisky.

Queen Plačkovou zadržela policie

O ZUZANĚ PLAČKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Na jaře 2017 Zuzana Plačková pro změnu šokovala svou proměnou. Z blondýny se stala brunetou a místo ňader začala zdůrazňovat štíhlejší postavu. Podle informací, které zveřejnila na sociální síti, jí docílila přísným jídelníčkem a pravidelným cvičením.

V září 2021 byla proslulá slovenská influencerka Zuzana Plačková, zvaná Queen Plačková, společně se svým manželem a dalšími osobami zadržena policií. Podezření se týká zejména dovozu a distribuce drog, zbraní a střeliva.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Petr Gazdík
Petr Gazdík
zobrazit profil Omar Amanat
Omar Amanat
zobrazit profil Tomáš Kohoutek
Tomáš Kohoutek
zobrazit profil Lukáš Vlačuha
Lukáš Vlačuha
zobrazit profil Samuel Juan Torres
Samuel Juan Torres
zobrazit profil Pavel Vacek
Pavel Vacek
zobrazit profil Markéta Vaňková
Markéta Vaňková