Milan Gulaš

Datum narození: 30. 12. 1985
Místo narození: České Budějovice
Váha: 85 kg
Výška: 176 cm
Profese: hokejový útočník

Související celebrity

Životopis

Hokejový útočník Milan Gulaš, který se do reprezentace prvně dostal roku 2014 a byl v širším výběru na mistrovství světa, získal nominaci na olympijské hry v Pchjongčchangu 2018.

Českobudějovický odchovanec Milan Gulaš na tamním ledě začínal v pěti letech a v osmnácti v barvách extraligových Budějovic nastartoval svoji profesionální kariéru. Zkusil si také na rok zámořskou USHL (juniorskou ligu v USA), a to v dresu Indiana Ice.

MILAN GULAŠ NEJEN O ZLOMENÝCH HOKEJKÁCH

Kromě budějovických barev (dvakrát byl nejlepším střelcem týmu, dvakrát nejproduktivnějším hráčem) hájil Milan Gulaš v české extralize také barvy Třebíče, Kladna či plzeňské Škody. Poté si jeho kvalit všimli v zahraničí. Zahrál si v KHL za Metallurg Magnitogorsk, pak ho zlákal švédský Färjestads BK. V ročníku 2017/2018 začal opět útočit za HC Škoda Plzeň. 

V roce 2014 si Milana Gulaše vyhlédl do reprezentačního týmu na mistrovství světa v Bělorusku tehdejší kouč národního mužstva Vladimír Růžička.

O MILANU GULAŠIM ČTĚTE ZDE>>

V červnu 2013 se Milan Gulaš oženil se svoji dlouholetou přítelkyní, o tři roky mladší Veronikou Springerovou, která podniká v oblasti kosmetiky.

VŠE O ZOH V PCHJONGČCHANGU 2018 NAJDETE ZDE>>

 

Články o celebritě

Máme skvěle našlápnutou sezonu i tým, pochvaluje si Gulaš. Pechovi věří Máme skvěle našlápnutou sezonu i tým, pochvaluje si Gulaš. Pechovi věří Nemluví často, s rozhovory šetří. Milan Gulaš po posledním mistráku v končícím roce udělal výjimku. ... číst článek
Hradec ve výtahu! Sáhli jsme si do svědomí, líčí neprůstřelný Bartošák Hradec ve výtahu! Sáhli jsme si do svědomí, líčí neprůstřelný Bartošák V Mladé Boleslavi udržel ve středeční extraligové dohrávce čisté konto (3:0), předtím v Litvínově ja... číst článek
Napadl sudí, teď je hlídá. Motoru se přihlásil fanoušek. Pokutu odpracuje Napadl sudí, teď je hlídá. Motoru se přihlásil fanoušek. Pokutu odpracuje Na závěr druhého říjnového zápasu by v Českých Budějovicích nejraději zapomněli. Za řádění vytočenýc... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Andrej Nestrašil
Andrej Nestrašil
zobrazit profil Šárka Záhrobská-Strachová
Šárka Záhrobská-Strachová
zobrazit profil Radek Faksa
Radek Faksa
zobrazit profil Marián Čišovský
Marián Čišovský
zobrazit profil Roman Bednář
Roman Bednář
zobrazit profil Pavel Jasanský
Pavel Jasanský
zobrazit profil Jiří Havlát
Jiří Havlát
zobrazit profil Martina Dubovská
Martina Dubovská