Slávek Boura

Datum narození: 1. 5. 1964
Místo narození: Oděsa, Ukrajina
Profese: moderátor, skladatel, podnikatel
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Slávek Boura se pokoušel prosadit také jako skladatel a podnikatel. Jeho druhou manželkou byla kolegyně Markéta Mayerová.

Slávek Boura se narodil na Ukrajině, kde jeho otec studoval. Sám absolvoval speciální pedagogiku na Univerzitě Karlově v Praze, které se ale nevěnoval. V roce 1993 začal pracovat jako moderátor. Jeho první "štací" bylo Kiss Radio, kde se seznámil s Markétou Mayerovou.

SLÁVEK BOURA DOSTAL PODMÍNKU ZA VYDÍRÁNÍ

Proslavil se na TV Nova s Markétou Mayerovou

Od roku 1995 se ze Slávka Boury a Markéta Mayerové stala téměř nerozlučná dvojice, která společně uváděla pořady na TV Nova, jako např. Snídaně s Novou, Rande, Dobré Bydlo nebo Vabank. Se Snídaní s Novou skončili roku 1998.

V roce 2003 Slávek Boura na TOP TV moderoval pořad Pelmel. Roku 2006 na TV Prima s Markétou Mayerovou provázel pořadem Můžu u Vás přespat?

Slávek Boura napsal libreto k muzikálu Naháči, který však propadl jak u diváků, tak kritiků.

O SLÁVKU BOUROVI ČTĚTE ZDE>>

Z prvního manželství má Slávek Boura syny Marka a Martina. Jeho druhou ženou se roku 1997 stala Markéta Mayerová, která mu v roce 2000 porodila dceru Agátu. Moderátoři se rozvedli v roce 2008.

 

Články o celebritě

Exmanželé Slávek Boura a Markéta Majerová Zase spolu! Exmanželé Slávek Boura a Markéta Majerová Zase spolu! K ojedinělému setkání došlo o víkendu v barrandovských ateliérech. Na speciálním natáčení se tam seš... číst článek
Exmanželé Slávek Boura a Markéta Majerová: Zase spolu! Exmanželé Slávek Boura a Markéta Majerová: Zase spolu! K ojedinělému setkání došlo o víkendu v barrandovských ateliérech. Na speciálním natáčení se tam seš... číst článek
SLÁVEK BOURA: V Rande jsme riskovali a neposlouchali dramaturgy. S Vladimírem Železným jsme si moc nesedli SLÁVEK BOURA: V Rande jsme riskovali a neposlouchali dramaturgy. S Vladimírem Železným jsme si moc nesedli Slávek Boura v pořadu Prostě fenomén! zavzpomínal na Rande, Snídani s Novou a další pořady, které v ... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Andrea Němcová
Andrea Němcová
zobrazit profil Václav Moravec
Václav Moravec
zobrazit profil Lejla Abbasová
Lejla Abbasová
zobrazit profil Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich
zobrazit profil Renata Kajdžas Angelov
Renata Kajdžas Angelov
zobrazit profil Brigita Zlámalová
Brigita Zlámalová
zobrazit profil Leoš Mareš
Leoš Mareš
zobrazit profil Markéta Fialová
Markéta Fialová