Michaela Krausová

Michaela Krausová

Profese: členka České pirátské strany

Související celebrity

Životopis

Michaelu Krausovou proslavilo erotické video, které natočila. Lví podíl má na úspěchu České pirátské strany v parlamentních volbách 2017.

Vystudovala obor Provoz diplomatických služeb na SOŠ pro administrativu EU v Praze. V roce 2012 Michaela Krausová nastoupila do pomaturitního studia anglického jazyka a o rok později na Fakultu humanitních studií Univerzity Karlovy.

MICHAELA KRAUSOVÁ - PORNOHRÁTKY S VÁLEČKEM

Krausová se do Sněmovny nedostala

Do politiky se Michaela Krausová pokusila vstoupit ve volbách 2010, kdy za Piráty kandidovala v Praze za druhý obvod. Byla vůbec nejmladší kandidátkou v ČR. Členkou strany se stala v únoru 2011. Svůj primát nejmladší kandidátky obhájila i v parlamentních volbách 2013. Do Sněmovny se nedostala.

Michaela Krausová vedla projekt Pirátské listy offline, stáže v klubu Pirátů na Zastupitelstvu hl. m. Prahy nebo komunální volební kampaň Otevřeme Radotín.

Krausová chodí s poslancem Michálkem

Na podzim roku 2016 se Michaela Krausová stala akademickou senátorkou za FHS UK, kde předložila návrh na opětovné zavedení elektronické knihovny a návrh vnitřního předpisu na přednostní užití open source při tvorbě a užití fakultních materiálů.

Během kampaně ‘17 do Poslanecké sněmovny Michaela Krausová koordinovala tým dvou stovek pražských dobrovolníků, kteří společně s prací pirátských zastupitelů na magistrátu stojí za do té doby největším úspěchem Pirátů v Praze 17,6 %.

Michaela Krausová ráda tráví čas se zajímavými lidmi, má ráda zvířata, baví ji společenské hry a četba.

Přítelem Michaely Krausové je pirátský poslanec Jakub Michálek.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Mirek Topolánek
Mirek Topolánek
zobrazit profil Vojtěch Filip
Vojtěch Filip
zobrazit profil Vladimir Putin
Vladimir Putin
zobrazit profil Jaroslav Hutka
Jaroslav Hutka
zobrazit profil Marta Gottwaldová
Marta Gottwaldová
zobrazit profil Jakub Ludvík
Jakub Ludvík
zobrazit profil Josef Hájek
Josef Hájek
zobrazit profil Libor Turek
Libor Turek