Martin Nešpor

Datum narození: 5. 6. 1990
Místo narození: Praha
Váha: 74 kg
Výška: 184 cm
Profese: fotbalista
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Martin Nešpor je český profesionální fotbalový útočník momentálně působící v prvoligovém celku AC Sparta Praha, odkud přestoupil z FK Mladá Boleslav.

Martin Nešpor se narodil 5. června 1990 v Praze. Vyniká především svým důrazem před bránou. Svou fotbalovou kariéru zahájil v dresu pražských Bohemians 1905, kde prošel mládeží a sbíral první zkušenosti z nejvyšší české soutěže v letech 2009-2012. V létě 2012 přestoupil do FK Mladá Boleslav.

Martin Nešpor se ve 13. ligovém kole v listopadu 2012 v utkání proti AC Sparta Praha hlavou srazil s útočníkem soupeře Václavem Kadlecem. Nešpor srážku odnesl tržnou ránou na hlavě, Kadlec měl proraženou lebku a musel se podrobit operaci. V dresu Mladé Boleslavi zaznamenal v 48 zápasech 15 gólů.

Martin Nešpor před sezonou 2014/15 přestoupil do AC Sparta Praha, kde podepsal tříletý kontrakt. První soutěžní zápas za Spartu absolvoval 18. července 2014 v Superpoháru FAČR proti týmu FC Viktoria Plzeň, který Sparta vyhrála 3:0, Nešpor nastoupil v 86. minutě, když vystřídal kapitána Davida LafatuPrvní gól za Spartu v soutěžním zápase vstřelil v prvním ligovém kole 25. července 2014 proti svému bývalému klubu Bohemians 1905.

 

Články o celebritě

Další Sportovci

zobrazit profil Antoine Griezmann
Antoine Griezmann
zobrazit profil Tomáš Wágner
Tomáš Wágner
zobrazit profil Michal Bílek
Michal Bílek
zobrazit profil Marek Jankulovski
Marek Jankulovski
zobrazit profil Jaroslav Kudrna
Jaroslav Kudrna
zobrazit profil Lenka Antošová
Lenka Antošová
zobrazit profil Adam Svoboda
Adam Svoboda
zobrazit profil Gabriela Soukalová
Gabriela Soukalová