Pavlína Jágrová

Místo narození: Praha
Profese: blogerka

Související celebrity

Životopis

Pavlína Jágrová, módní blogerka, se proslavila zejména svým příbuzenským vztahem s Jardou Jágrem. Legendární hokejista je její strýc.

Vřelý vztah má božský Jaromír Jágr se svou půvabnou neteřinkou, o dvě desítky let mladší Pavlínou Jágrovou, která začátkem roku 2016 přesídlila z Kladna do rodné Prahy. Nastěhovala se do malé garsonky.

PAVLÍNA JÁGROVÁ - CO MÁ DOMA NEJDRAŽŠÍHO?

Jágrová: Strýček vždy pomůže

Bohatství svého milovaného strýčka Jardy Jágra prý nezneužívá, i když by pro něj jistě nebyl problém zahrnout svou oblíbenou příbuznou vším, na co by jen pomyslela. Pavlína Jágrová je hrdá; chce stát na svých nohou - všechno si vydobýt sama. Samozřejmě, pokud jí je nejhůř, slavný strejda je tu vždy na pomoc, svěřila se křehká blondýnka v médiích.

Neteř jedné s největších hokejových hvězd světa Pavlína Jágrová, se v Praze prozatím hodlá naplno věnovat svému blogu. Do Kladna k rodině - mamince a babičce s dědou - se vrátit nehodlá. Doufá, že jí její plány vyjdou. Flirtovala také s myšlenkou, že by se vydala na zkušenou do zahraničí, respektive do New Yorku. Ani k tomu nemá špatnou startovací plochu. Její strýc totiž léta bydlel na Floridě.

Jágrová píše o stylu i o e-shopech

Na svém blogu, který Pavlína Jágrová založila v roce 2001, se zaměřuje zejména na módu. „Takže se tu objevují články a fotografie s ní související. Píši o současných módních trendech, o mně a mém stylu, cestování, kosmetice a také inspiraci či tipech na nákupy, obchody a e-shopy,“ uvedla blogerka.

O PAVLÍNĚ JÁGROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Pavlína Jágrová ráda cestuje; okouzlila jí Paříž. S oblibou čte časopis Reflex.

 

Další Ostatní

zobrazit profil František Táborský
František Táborský
zobrazit profil Michal Štika
Michal Štika
zobrazit profil Hubert Lang
Hubert Lang
zobrazit profil Jitka Němcová
Jitka Němcová
zobrazit profil Jana Pokorná
Jana Pokorná
zobrazit profil Petr Čadek
Petr Čadek
zobrazit profil Stanislav Fridrich
Stanislav Fridrich