Inna Puhajková

Datum narození: 2. 3. 1986
Místo narození: Rovno, Ukrajina
Profese: moderátorka, modelka, iMiss 2004
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Inna Puhajková, modelka a sportovní moderátorka, proslula vztahem s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem.

Do Česka přišla Inna Puhajková i s rodinou po rozpadu Sovětského svazu. Po střední policejní škole vyrazila na dráhu modelky. V roce 2004 vyhrála internetovou soutěž krásy iMiss. Svršky předváděla i tři měsíce v Koreji.

Inna Puhajková zakotvila na Nově

V listopadu 2012 začala Inna Puhajková pracovat jako sportovní reportérka na TV Nova. V únoru 2013 se stala moderátorkou Sportovních novin a v roce 2018 moderátorkou zpravodajské relace TN2.

Přes šest let Inna Puhajková chodila s hokejovým mágem Jaromírem Jágrem. Seznámili se v roce 2006 v pražském klubu. Předtím jeden z nejslavnějších českých sportovců randil s modelkami Ivou Kubelkovou, Andreou Verešovou nebo s moderátorkou Nikol Lenertovou. V roce 2012 se Inna Puhajková a Jaromír Jágr rozešli.

Po Jágrovi Puhajková chodila s Tlustým 

Poté měla Inna Puhajková údajně spadeno na Jágrovy kamarády. Spekulovalo se o jejím vztahu s tenistou Radkem Štěpánkem. Pět let moderátorka chodila s fotbalistou Petrem Tlustým.

S podnikatelem a vysokým manažerem Jiřím Rákosníkem Inna Puhajková byla v letech 2020 až 2022. Bydleli spolu, jezdili za exotikou, ale ve společnosti se spolu nikdy neukázali. Jejich rozchod sporťačka několik měsíců tajila.

Na Českých slavících 2023 prozradila, že má již nějakou dobu nového přítele. Stal se jím o osm let mladší zpěvák Adam Janota.

 

Další Modelky

zobrazit profil Markéta Divišová
Markéta Divišová
zobrazit profil Michaela Bakala-Maláčová
Michaela Bakala-Maláčová
zobrazit profil Zuzana Jandová
Zuzana Jandová
zobrazit profil Gabriela Kloučková
Gabriela Kloučková
zobrazit profil Zina Šťovíčková
Zina Šťovíčková
zobrazit profil Hana Dědková
Hana Dědková
zobrazit profil Tereza Chlebovská
Tereza Chlebovská
zobrazit profil Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)
Lolo Ta Bella (Gabriel Jiráčková)