Sarah Brandner

Datum narození: 12. 12. 1988
Místo narození: Mnichov, NSR
Míry: 84-60-90
Výška: 181 cm
Profese: modelka a herečka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Sarah Brandner je německá modelka a příležitostná herečka, známá především jako přítelkyně německého fotbalového reprezentanta Bastiena Schweinsteigera.

Sarah Brandner se narodila 12. prosince 1988 v bavorském Mnichově. V mládí navštěvovala Obermenzinger Gymnasium, kde v roce 2010 složila maturitu. Jako hlavní předměty měla matematiku a ekonomii. Poté se dala na studium sociologie a historie na Ludwig Maximilian University v Mnichově, ale školu nedokončila.

Sarah Brandner je známá svou prací pro Sports Illustrated, známý německý časopis Bild i GQ Germany. V roce 2011 také nafotila plavkový kalendář rakouského Sport magazinu. Sarah Brandner si také střihla menší roličky v německých filmech jako Kohout na víně 2 (2013) nebo v rodinném seriálu Die Familiendetektivin (2014).

Sarah Brandner udržuje vztah s německým fotbalovým záložníkem Bastianem Schweisteigerem již od roku 2007. Sarah ho potkala ještě jako studentka gymnázia na charitativní akci v Mnichově a v současné době spolu žijí v Mnichově.  


 

Další Modelky

zobrazit profil Karolína Mališová
Karolína Mališová
zobrazit profil Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová
zobrazit profil Karolína Syroťuková
Karolína Syroťuková
zobrazit profil Veronika Vařeková
Veronika Vařeková
zobrazit profil Jitka Randárová
Jitka Randárová
zobrazit profil Barbora Podzimková
Barbora Podzimková
zobrazit profil Eva Herzigová
Eva Herzigová
zobrazit profil Linda Vojtová
Linda Vojtová