Martin Zeman

Datum narození: 28. 3. 1989
Místo narození: Tábor
Váha: 64 kg
Výška: 175 cm
Profese: fotbalista
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Martin Zeman je český profesionální fotbalový záložník momentálně působící v prvoligovém celku 1.FK Příbram, kde je na hostování z pražské Sparty.

Martin Zeman se narodil 28. března 1989 v Táboře, kde v místní mládeži sbíral první zkušenosti. Ještě jako dorostenec přestoupil do pražské Sparty. V roce 2007 se dostal do A Týmu, kde dostal šanci pod tehdejším trenérem Michalem Bílkem. Zeman se v něm ale neudržel a v rámci hostování zamířil na rok do rakouského klubu FC Admira Wacker Mödling.

Martin Zeman v sezoně 2012/13 putoval na hostování s opcí do Viktorie Plzeň, se kterou mohl slavit ligový titul. Odehrál však jen 6 ligových zápasů a v týmu se pořádně neprosadil, tudíž klub opci nevyužil. V červenci 2013 odešel na roční hostování do slovenského klubu FK Senica. Po půl roce se vrátil zpět. Za Senici odehrál 11 zápasů a vstřelil 1 branku. V současné době na půlročním hostování v Příbrami, kam zamířil v zimním přestupovém období sezony 2013/14. 

Martin Zeman byl v minulosti brán jako jeden z největších talentů českého fotbalu posledních let. Byl ceněn pro svou úžasnou kopací techniku levou nohou a vynikající standardky. Byla mu však vyčítána lehkomyslnost, nechuť bránit při zápase a především nechuť na sobě tvrdě makat.  

Martin Zeman je také známý tím, že v zimě 2009 se svým rok starým luxusním vozem Aston Martin Vantage N400 za několik milionů boural na magistrále u pražského Chodova a způsobil škodu nejméně za jeden milion korun.

Martin Zeman se 20. prosince 2009 oženil se svou přítelkyní Kristýnou, která je o devět centimetrů vyšší. Na svatbě byli přítomni třeba fotbalisté Ondřej Kušnír s Michalem Rabušicem, modelka Kateřina Průšová nebo zpěvák Petr Poláček. Zeman má se svou nynější manželkou syna Martina.

 

Další Sportovci

zobrazit profil André Reinders
André Reinders
zobrazit profil David Vaněček
David Vaněček
zobrazit profil Ester Ledecká
Ester Ledecká
zobrazit profil Petr Nedvěd
Petr Nedvěd
zobrazit profil Shaun White
Shaun White
zobrazit profil Jakub Nakládal
Jakub Nakládal
zobrazit profil Michal Broš
Michal Broš