Pavlína Pížová

Místo narození: Havířov
Profese: tanečnice

Související celebrity

Životopis

Tanečnice, lektorka flamenga Pavlína Pížová, prožila horor, jaký většina lidí naštěstí zná jen z filmu. Na Novém Zélandu jí tragicky zahynul přítel a ona měsíc bojovala o holý život.

Na Nový Zéland se v létě 2016 vydala třiatřicetiletá Pavlína Pížová se svým sedmadvacetiletým partnerem Ondřejem Petrem za prací, krásnou přírodou a dobrodružstvím. Výlet do země proslulé překrásnou přírodou se však změnil v hrůzu. Český pár se podle listu The Guardian na konci července vydal na nebezpečnou stezku Routeburn v Fiordlandském národním parku. Ondřeji Petrovi se stal výlet osudným; podle Pavlíny Pížové spadl ze strmého kopce a záhy nato zemřel.

PAVLÍNA PÍŽOVÁ – BOJ O ŽIVOT DEN PO DNI NAJDETE ZDE

Pavlína Pížová pochází z Havížova. Žije a pracuje v Polici nad Metují. „Pavlína, byť se v Polici nenarodila, je jednou z nás. Příroda, kamarádství, skály a akce jí přirostly k srdci. Díky ní obdivujeme flamengo, ve kterém vyniká. Nepříjemná zpráva ze Zélandu nás samozřejmě zasáhla. Můžeme jí jen přát, aby se s touto životní zkušeností vyrovnala," řekla deníku.cz starostka Police Ida Jenková.

 

Další Umělci

zobrazit profil Veronika Lišková
Veronika Lišková
zobrazit profil Michaela Hořejší
Michaela Hořejší
zobrazit profil Vojtěch Štěpánek
Vojtěch Štěpánek
zobrazit profil Dagmar Kludská
Dagmar Kludská
zobrazit profil Adéla Šeďová
Adéla Šeďová
zobrazit profil Veronika Lálová
Veronika Lálová
zobrazit profil Dagmar Pecková
Dagmar Pecková