Zlata Emily Kinská

Zlata Emily Kinská

Datum narození: 15. 8. 1975
Profese: zpěvačka, tanečnice, moderátorka, modelka, herečka, střihačka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Zlata Emily Kinská vystupovala jako vokalistka a tanečnice s kapelou Pražský výběr hudebníka Michaela Kocába, jehož byla i milenkou.

Zlata Emily Kinská soukromě vystudovala klasický zpěv a šest let hrála na housle. Začínala jako zpěvačka s barovými kapelami a také jako modelka. Šest sezon účinkovala v divadle Semafor a hostovala v Divadle na Vinohradech.

Z. E. KINSKÁ – ROZHOVOR NEJEN O LVECH A TYGRECH

Všestranně nadaná zpěvačka, moderátorka, modelka, herečka a střihačka Zlata Emily Kinská začala účinkovat v Divadle TaFantastika, a to prvně jako Marylin Monroe v muzikálu Elixír života, posléze coby Kulpová v muzikálu Láska je láska či královna Igrain v Excaliburu.

Byla vokalistkou a tanečnicí kapely Pražský výběr a jako zpěvačka se uplatnila v Pražském výběru II, který Michael Kocáb rozjel v listopadu 2006. Roku 2009 Zlata Emily Kinská natočila své debutové sólové album Rozinka v krému, jehož do světa poslala spolu s kmotrou Lucií Bílou.

Zlata Emily Kinská se pustila i do psaní, a to aforismů, básní a textů.

O ZLATĚ EMILY KINSKÉ ČTĚTE ZDE>>

Rockerka Zlata Emily Kinská, která jméno Zlata dostala po mamince, Emily po babičce a příjmení nemá po žádném ze šlechticů, byla přítelkyní Michaela Kocába, exministra pro lidská práva, zpěváka a skladatele. Provdala za výkonného ředitele hotelu, moderátora a zpěváka v jedné osobě Tomáše Krále.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Marian Vojtko
Marian Vojtko
zobrazit profil Debbie Harry
Debbie Harry
zobrazit profil Aiko (Alena Shirmanova-Kostebelova)
Aiko (Alena Shirmanova-Kostebelova)
zobrazit profil Kryštof Michal
Kryštof Michal
zobrazit profil Martina Šnytová
Martina Šnytová
zobrazit profil Markéta Irglová
Markéta Irglová
zobrazit profil Bobby  Brown
Bobby Brown
zobrazit profil František Nedvěd
František Nedvěd