Kateřina Sokolová

Datum narození: 4. 4. 1989
Místo narození: Přerov
Míry: 91-67-94
Výška: 177 cm
Profese: Miss České republiky 2007, modelka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Kateřina Sokolová se může pyšnit titulem Miss České republiky 2007. V témže roce se stala Miss Silueta a Miss Bohemia. Na Miss World však nezabodovala.

S modelingem Kateřina Sokolová začala ve čtrnácti letech v rodném Přerově. Pak se s rodinou přestěhovala do Průhonic a v kariéře modelky pokračovala v Praze.

KATEŘINA SOKOLOVÁ SE ZAMEŘILA NA ZAHRANIČNÍ TRH

V roce 2007 ovládla soutěž krásy Miss České republiky. Korunku tehdy převzala od Taťány Kuchařové. Kateřina Sokolová získala ještě tituly Miss Silueta a Miss Bohemia a v listopadu 2007 se zúčastnila Miss World v Číně, kde však neuspěla.

Po maturitě, kterou Kateřina Sokolová složila rok poté, studovala bakalářský obor Cestovní ruch na Vysoké škole obchodní v Praze a nastoupila i na obor magisterský.

Kateřina Sokolová ovládá anglický a německý jazyk.

O KATEŘINĚ SOKOLOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Atraktivní Kateřina Sokolová prošla náručí řady mužů. Jejím partnery byli např. Jan Nádvorník, turecký podnikatel Jean, majitel módní značky Gasolina Jeans, zlatník Robert Hájek nebo movitý podnikatel Pavel Kyllar, s nímž se dokonce zasnoubila, ale vztah nakonec skončil rozchodem.

Na předávání Českého lva v březnu 2023 Kateřina Sokolová přišla v doprovodu nového partnera. Tím je úspěšný byznysmen a nositel slavného příjmení Martin Wichterle. Jeho děda Otto Wichterle má na 150 patentů a mimo jiné vymyslel silonky a měkké kontaktní čočky.

 

Články o celebritě

Miss Sokolová: Těhotná s miliardářem! Prozradila pohlaví miminka Miss Sokolová: Těhotná s miliardářem! Prozradila pohlaví miminka Velká gratulace! Bývalá královna krásy z roku 2007 Kateřina Sokolová (34) je poprvé těhotná. Miminko... číst článek
Modelka Kateřina Sokolová se pyšní novým účesem: Po letech zásadní změna! Modelka Kateřina Sokolová se pyšní novým účesem: Po letech zásadní změna! Změna je život, a tak se modelka Kateřina Sokolová (34) chlubí novou image. Miss České republiky 200... číst článek
Geislerovy holky na křtu knihy: Aňa v rudém, šik Ester a přirozená Lela s maminkou! Geislerovy holky na křtu knihy: Aňa v rudém, šik Ester a přirozená Lela s maminkou! Holky Geislerovic drží jednoznačně při sobě! Když se jedné něco povede, ty další u toho nemohou chyb... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Veronika Kašpárková
Veronika Kašpárková
zobrazit profil Eva Herzigová
Eva Herzigová
zobrazit profil Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski
zobrazit profil Gabriela Bendová
Gabriela Bendová
zobrazit profil Miroslava Pikolová
Miroslava Pikolová
zobrazit profil Helena Čermáková
Helena Čermáková
zobrazit profil Krystyna Pyszková
Krystyna Pyszková
zobrazit profil Zuzana Klečková
Zuzana Klečková