Dominika Kadlčková

Datum narození: 22. 7. 1989
Místo narození: Praha
Výška: 175 cm
Profese: herečka, modelka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Modelka a herečka Dominika Kadlčková chtěla být původně baletkou. Jako herečka se ukázala třeba v seriálu Ulice, jako modelka se prosadila i v zahraničí.

V páté třídě přešla Dominika Kadlčková na taneční konzervatoř. Vždycky chtěla být baletkou. Kvůli zdravotním důvodům ale musela s tancem přestat. Přes casting se poté dostala do televize. Získala roli v nekonečném seriálu Ulice. Sekretářku si zahrála v komedii Vy nám taky, šéfe! od režiséra Martina Kotíka.

Dominika Kadlčková se věnuje i modelingu. Šest let strávila na mole v zahraničí. Smyslnost křivek předváděla v italském Miláně, ve Velké Británii nebo v Japonsku. V Číně se stala pátou nejkrásnější modelkou světa. V soutěži Asia Pacific Top Model vyhrála i vedlejší cenu Miss Sympatie a Miss Tvář. Jeden čas se spekulovalo o tom, že Kadlčková trpí anorexií. 

Dva roky chodila Dominika Kadlčková s jihoafrickým přítelem Leonem. S italským právníkem a fotbalistou Federicem byla na krátký čas i zasnoubena. Mezi její bývalé partnery patří například i zpěvák Sámer Issa. Slávistický fotbalista Jiří Böhm je jejím partnerem od roku 2012. Kromě tance ráda plave a chodí do fitcentra. Naopak nerada jezdí výtahem, trpí totiž klaustrofobií.

 

Další Modelky

zobrazit profil Gabriela Dvořáková
Gabriela Dvořáková
zobrazit profil Veronika Vařeková
Veronika Vařeková
zobrazit profil Gabriela Kloučková
Gabriela Kloučková
zobrazit profil Zina Šťovíčková
Zina Šťovíčková
zobrazit profil Hana Závodná
Hana Závodná
zobrazit profil Eliška Bučková
Eliška Bučková
zobrazit profil Adriana Lima
Adriana Lima
zobrazit profil Veronika Šebková
Veronika Šebková