Matěj Cichra

Matěj Cichra

Profese: tanečník

Související celebrity

Životopis

Tanečník Matěj Cichra našel štěstí v muzikálu Kat Mydlář, kde se seznámil s krásnou slovenskou zpěvačkou Alžbětou Bartošovou. Dala mu přednost před takovými svůdníky, jako je třeba Daniel Hůlka či Petr Kolář.

Od pěti let Matěj Cichra navštěvoval taneční školu Pop Balet (dnešní InDance). Vzdělával se na tanečních workshopech Tanec bez hranic, Calabria Artedanza a díky stipendiu se podíval i do New Yorku do tanečního studia Broadway Dance Center. Bez problémů se dostal na Fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy.

MATĚJ CICHRA - PŘÍTELKYNĚ A MICHAL DAVID

V muzikálu začal Matěj Cichra účinkovat v sedmnácti letech. Tehdy byl vybrán do Kladiva na čarodějnice. Zatančil si ve Státní opeře v představení Kudykam Michala Horáčka, který o svém díle mluví jako i lyrikálu. Dále Matěj Cichra působil v titulech Ať žije rokenrol, Tři mušketýři, Kat Mydlář v Divadle Broadway. V posledním jmenovaném díle se seznámil se slovenskou zpěvačkou Alžbětou Bartošovou. A byla z toho láska, která však nevydržela.

Tanečník Matěj Cichra své pohybové nadání uplatnil v Divadle Hybernia v muzikálech Quasimodo, Lucrezia Borgia, Mary Poppins, Antoinetta – královna Francie; v Divadle Kalich v Horečce sobotní noci; v Hudebním divadle Karlín v Lucii.

 

 

Další Umělci

zobrazit profil Jaroslav Róna
Jaroslav Róna
zobrazit profil Osmany Laffita
Osmany Laffita
zobrazit profil Michal Caban
Michal Caban
zobrazit profil Eva Krejčířová
Eva Krejčířová
zobrazit profil Jana Sibera
Jana Sibera
zobrazit profil Irena Greifová
Irena Greifová
zobrazit profil Robert Peňažka
Robert Peňažka