John Temple

John Temple

Místo narození: Velká Británie
Profese: podnikatel

Související celebrity

Životopis

Zámožný Angličan John Temple se oženil s atraktivní českou „zlatokopkou“ Ester Dohnalová, známou jako Ester Dee, která se stala hvězdou britské reality show Skutečné paničky z Cheshiru.

Půvabná Ester Dohnalová boháče Johna Templa okouzlila v hotelu Crowne Plazza, kam chodíval na pivo. Dívka, jež vystřídala řadu zaměstnání, a to od chůvy, přes servírku a recepční až po striptérku, pracháče doslova uhranula. Psal jí i zamilované dopisy, byl víc než dobře finančně zajištěný a zahrnul ji vším, co si přála.

John Temple si Ester Dohnalovou vzal koncem roku 2015, tedy pár měsíců poté, co porodila dceru Bertii. Holčička však nebyla jeho. Jejím biologickým otcem je další milionář, s nímž se kráska potkala ve stejném roce i v témže hotelu. Realitní makléř Rob Lloyd tam chodíval boxovat.

Právě po jeho boku se Ester Dohnalová, známá jako Ester Dee, předvedla v britské reality show Skutečné paničky z Cheshiru. Představila ho tam jako svého partnera a netajila se prý ani tím, že je s ním manželovi, díky němuž žije v luxusu, nevěrná.

Stárnoucí boháč John Temple, jehož společnost má roční obrat ve výši 30 milionů liber, se nechal slyšet, že je připraven podniknout právní kroky proti společnosti ITV a tvůrcům programu, díky němuž se nejen celá Velká Británie dozvěděla, že je paroháč.

 

Další Finančníci

zobrazit profil Viktor Kožený
Viktor Kožený
zobrazit profil Michal Horáček
Michal Horáček
zobrazit profil Petr Kellner
Petr Kellner
zobrazit profil Michal Strnad
Michal Strnad
zobrazit profil Tomáš Abraham
Tomáš Abraham
zobrazit profil Richard Podroužek
Richard Podroužek
zobrazit profil George Syrovatka
George Syrovatka
zobrazit profil Sepp Blatter
Sepp Blatter