Simona Vandová

Simona Vandová

Profese: partnerka Václava Klause mladšího

Související celebrity

Životopis

Simona Vandová se stala partnerkou Václava Klause jr., a to několik měsíců předtím, než ve volbách 2017 získal poslanecké křeslo za ODS.

O sedmnáct let staršího kolegu Václava Klause mladšího Simona Vandová potkávala v práci. Společně působili v jím založeném Centru pro občanské svobody, které kritizuje Evropskou unii a prosazuje pravicové hodnoty. Podle informací Blesku byla Simona Vandová již jednou vdaná.

Simona Vandová si začala s ženáčem

SIMONA VANDOVÁ - ROZHOVOR ČTĚTE ZDE>> 

Poslanec Václav Klaus jr., syn exprezidenta Václava Klause a ekonomky a bývalé velvyslankyně ČR na Slovensku Lívie Klausové, krátce po svém zvolení do dolní komory v říjnu 2017 oznámil rozvod s manželkou Lucií, s níž má dceru Elišku. Jejich vztah, jak politik naznačil, rozbila manželčina nevěra (ROZHOVOR PRO BLESK ZDE).

Václav Klaus mladší není v rozvodovém tažení žádný nováček. Za sebou již má rozpad sedmnáct let trvajícího manželství s novinářkou Kamilou Pojslovou, s níž se oženil roku 1995. Mají spolu syny Vojtěcha a Jakuba a dceru Kateřinu. Jednou z příčin krachu jejich svazku byla juniorova tehdejší milenka a posléze manželka, o šestnáct let mladší Lucie, kterou si vzal v únoru 2013, tedy ani ne půl roku po rozvodu.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Štěpán Rímský
Štěpán Rímský
zobrazit profil Petr Dolínek
Petr Dolínek
zobrazit profil Tereza Juščíková
Tereza Juščíková
zobrazit profil Zdeněk Ondráček
Zdeněk Ondráček
zobrazit profil Libor Lukáš
Libor Lukáš
zobrazit profil Jakub Štědroň
Jakub Štědroň
zobrazit profil Jana Mračková Vildumetzová
Jana Mračková Vildumetzová
zobrazit profil Nicolas Cruz
Nicolas Cruz