Zuzana Kolářová

Zuzana Kolářová

Datum narození: 11. 7. 1972
Místo narození: Brno
Profese: zpěvačka, choreografka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Odmala tancovala, zpívala, hrála divadlo a jezdila na koni. Byla neudolatelná divoška. Od pěti dělala moderní gymnastiku. Jako pravý d’Artagnan se bila ve skupině historického šermu. Chtěla být učitelkou přírodopisu a tělocviku. Nakonec získala divadelní Cenu Thálie. Se zpěvákem Petrem Kolářem má syna Petra a Jana.

Z brněnské Univerzity J. E. Purkyně přešla Zuzana Kolářová na muzikálové herectví na JAMU. Od roku 1998 studovala choreografii na Hudební a taneční fakultě v Praze. Jako sopranistka působila v olomoucké opeře. Poté přešla na muzikál.

Hraje v Divadle Kalich, v hudebním Karlíně nebo v Plzni. Zuzana Kolářová se ukázala i v muzikálu Touha, Osmý světadíl nebo v operetě Netopýr. S hlavní rolí Elisy Doolitlové muzikálu My fair lady odletěla i do dalekého Japonska. Thálii získala za postavu Velmy Kellyové z Chicaga

Sama vytvořila choreografie k představením Hamlet nebo Faust.

Zpěvák Petr Kolář ji poprvé viděl v muzikálu Vlasy. Oslnil ji svým hlasem i vlnitou hřívou. Nakonec ji podvedl s divadelní uvaděčkou Lenkou Chlupáčovou. Kolář ji nazpíval milostnou písneň, aby mu odpustila. To kolářová ovšem nedokázala a rozvedla se s ním.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Láďa Kerndl
Láďa Kerndl
zobrazit profil Karel Plíhal
Karel Plíhal
zobrazit profil Michaela Gemrotová
Michaela Gemrotová
zobrazit profil Lucie Bílá
Lucie Bílá
zobrazit profil Cher (Cherilyn Sarkisian)
Cher (Cherilyn Sarkisian)
zobrazit profil Michal David
Michal David
zobrazit profil Paul McCartney
Paul McCartney