Nela Pocisková

Nela Pocisková

Datum narození: 4. 10. 1990
Místo narození: Bratislava, Slovensko
Výška: 168 cm
Profese: zpěvačka, muzikálová herečka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Slovenská zpěvačka Nela Pocisková se českým divákům představila v muzikálech Robin Hood a Osmý světadíl. SR reprezentovala na Eurovision Song Contest 2009 v Moskvě.

Zpívat absolventka konzervatoře Nela Pocisková začala už v osmi letech. V muzikálu Neberte nám princeznú debutovala ve čtrnácti. Posléze účinkovala ve Slovenském národním divadle, předvedla se v baletu Popolvár, muzikálu West Side Story či představení Šumař na střeše.

NELA POCISKOVÁ - DRAMATICKÝ POROD V AUTĚ

Širokou diváckou obec Nela Pocisková upoutala v seriálech Ordinácia v ružovej záhrade a Búrlivé víno. S Kamilem Mikulčíkem reprezentovala SR na Eurovision Song Contest 2009 v Moskvě, a to písní Leť tmou. S tanečníkem Peterem Modrovským vyhrála soutěž Let's Dance 2010. Roku 2013 vydala debutové album War.

O NELE POCISKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Atraktivní Nela Pocisková chodila s režisérem Jánem Ďurovčíkem, jenž ji obsadil do hlavních rolí v muzikálech Robin Hood a Osmý světadíl, které režíroval v pražském Divadle Kalich. Po rozchodu se dala dohromady s hercem Filipem Tůmou. Roku 2016 se jim narodil syn Hektor a o dva roky později dcera Liana.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Taylor Swift
Taylor Swift
zobrazit profil Tereza Mátlová
Tereza Mátlová
zobrazit profil Klára Vytisková
Klára Vytisková
zobrazit profil Kamil Střihavka
Kamil Střihavka
zobrazit profil Sámer Issa
Sámer Issa
zobrazit profil Yvetta Simonová
Yvetta Simonová
zobrazit profil Tereza Vágnerová
Tereza Vágnerová