Alice Bendová

Datum narození: 1. 11. 1973
Místo narození: Praha
Výška: 165 cm
Profese: herečka, modelka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Herečka Alice Bendová je půvabná, svůdná a nebojí se před kamerou ukázat nahá. Takže si ji nevšimli jen čeští filmaři, ale i jejich kolegové z Německa, Kanady či USA.

Alice Bendová, rozená Veselá, na herectví původně vůbec nepomýšlela. Naopak, studovala umělecko-průmyslovou školu a pak prodávala v galerii Heleny Fejkové. Tam si jí všiml fotograf Jadran Šetlík a tak začala její cesta k modelingu a herectví, s nímž začínala v reklamách a později se dostala i před televizní kameru.

ALICE BENDOVÁ - KDYŽ U VODY, TAK NAHOŘE BEZ

Atraktivní Alice Bendová si zahrála v seriáech Rodinná pouta, Velmi křehké vztahy, Hop nebo trop, Svatby v Benátkách či Modrý kód nebo ve filmech Báječná léta pod psa, Sametoví vrazi, Duše jako kaviár, Kajínek či Kameňák 4.

Půvabů Alice Bendové si všimli i zahraniční filmaři, objevila se třeba v německé Studené válce, kanadském The Immortal či amerických Lovely Bleading nebo Příběh rytíře.

Mezi koníčky Alice Bendové patří snowboarding, tenis a jízda na koni.

O ALICI BENDOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2004 se Alice Bendová vdala za o dva roky mladšího hokejistu Václava Bendu, v červenci 2007 mu porodila syna Václava a o tři roky později ještě dceru Aničku, v roce 2013 se ale rozvedli. Poté začala randit s o 13 let mladším Michalem Topolem. Ale ani s ním jí vztah nevydržel.

 

Články o celebritě

Nelítostná válka sexy realiťaček na Kanárech: Kauza šváb spustila válku Bendové s Belohorcovou! Nelítostná válka sexy realiťaček na Kanárech: Kauza šváb spustila válku Bendové s Belohorcovou! I v takovém dovolenkovém ráji, jakým jsou Kanárské ostrovy, dochází ke sporům. Mezi přítomnými celeb... číst článek
Otevřená válka na Tenerife: Bendová a Belohorcová v akci Otevřená válka na Tenerife: Bendová a Belohorcová v akci Na sluncem zalité Tenerife míří řada českých celebrit, které si ze španělského ostrova tvoří nový do... číst článek
Prsa a klíny: Které herečky se předvedly nahé před kamerou? Prsa a klíny: Které herečky se předvedly nahé před kamerou? Existují herečky, kterým nahota není zrovna příjemná. V našem českém rybníčku se ale najdou i takové... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Ivan Lupták
Ivan Lupták
zobrazit profil Antónia Lišková
Antónia Lišková
zobrazit profil Anna Javorková
Anna Javorková
zobrazit profil Jana Preissová
Jana Preissová
zobrazit profil Rory Cochrane
Rory Cochrane
zobrazit profil Jakub  Wehrenberg
Jakub Wehrenberg
zobrazit profil Emil Horváth
Emil Horváth
zobrazit profil Vladimír Kratina
Vladimír Kratina