Monika Štiková

Datum narození: 22. 6. 1972
Přezdívka: Crazy Pike
Profese: podnikatelka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Podnikatelka Monika Štiková je matkou Ornelly Štikové Koktové a babičkou Quentina Kokty, kterého dcera zplodila s tehdy zámožným Josefem Koktou.

Zájem veřejnosti a médií si Monika Štiková vysloužila - jak se říká - přes koleno. O rodinu Štikových se totiž novináři začali zajímat poté, co její výstřední dcera Ornella počala dítě s Josefem Koktou, někdejším multimilionářem a majitelem společnosti Česká hudba.

MONIKA ŠTIKOVÁ SI NAŠLA ZAJÍČKA

Podnikatelka Monika Štiková se ale také chtěla na popularitě své dcery přiživit, a tak dělala vše proto, aby se v médiích objevovala co nejčastěji. Nechala se opakovaně fotografovat v plavkách a luxusních oděvech nebo ve společnosti striptérů a objížděla s rodinou společenské akce, kde se to celebritami jen hemžilo.

V létě 2013 Monika Štiková tvrdila, že odmítla nabídku TV Prima moderovat reality show VyVolení. „Lže! Plete si realitu a bujné fantazie a přání,“ komentoval to ale tehdy mluvčí Primy David Vaníček. Její výstřednosti a snaha být neustále na očích vedly k tomu, že ji Josef Kokta veřejně označil za příšernou tchyni.

Rodina Štikových nasekala dluhy. "Z Centrální evidence exekucí vyplývá, že dotyčná čelí osmi exekucím a celková dlužná částka činí bez úroků a nákladů bezmála 620 000 korun," prozradila v září 2013 mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová. Kvůli dluhům Monika Štiková začala působit v TV show TV Barrandov Tchyně.

O MONICE ŠTIKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V březnu 2013 se stala babičkou, tehdy totiž Ornella Štiková porodila svému partnerovi (posléze manželoviJosefu Koktovi syna Quentina. Monika Štiková má ještě dceru Charlottu, která se stejně jako její matka a sestra ráda nechává obletovat novináři a neváhá ukázat své polonahé fotografie.

V červenci 2020 se Monika Štiková provdala za o 24 let mladšího hokejistu Petra Biniase.

 

Články o celebritě

Drama mezi Bejrem a Štikovými: Románek s Monikou a žaloba?! Drama mezi Bejrem a Štikovými: Románek s Monikou a žaloba?! Ornella Koktová (30) se nedávno postarala o pořádný poprask, když ve svém podcastu prozradila, že je... číst článek
Romantické gesto Moniky Biniasové: Tetování na znamení lásky k mladému manželovi! A naznačila jeho problémy s plodností Romantické gesto Moniky Biniasové: Tetování na znamení lásky k mladému manželovi! A naznačila jeho problémy s plodností Monika Biniasová (51), kdysi známá spíše pod lehce posměšnou přezdívkou „mamma Štika“, je duší roman... číst článek
Monika Binias (51) si s manželem (26) užívá v Česku: Nahá romantika! Monika Binias (51) si s manželem (26) užívá v Česku: Nahá romantika! Monika Binias, která se proslavila ještě pod příjmením Štiková, si se svým manželem Petrem užívá dov... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Miroslav Plevný
Miroslav Plevný
zobrazit profil Géza Röhrig
Géza Röhrig
zobrazit profil Radim Fiala
Radim Fiala
zobrazit profil Michaela Opltová
Michaela Opltová
zobrazit profil Pavel Bulíček
Pavel Bulíček
zobrazit profil Monika Červíčková
Monika Červíčková
zobrazit profil Jozef Síkela
Jozef Síkela