Libor Uhlík

Libor Uhlík

Datum narození: 11. 11. 1965
Místo narození: Litoměřice
Profese: podnikatel, kandidát hnutí Severočeši do Senátu ve volbách 2018
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Podnikatel Libor Uhlík, někdejší radní obce Úštěk, se v senátních volbách 2018 stal kandidátem hnutí Severočeši a SENÁTOR 21 v obvodu č. 29 - Litoměřice.

Libor Uhlík absolvoval střední průmyslovou školu v Chomutově. Po vojně pracoval jako technik u spojů, pak coby vychovatel a učitel na zemědělském učilišti. Za totality založil v Litoměřicích pobočku Českého svazu ochránců přírody, což stejně jako jeho kontakty s disidenty, neuniklo pozornosti StB.

Pedagogické vzdělání si Libor Uhlík doplnil dálkovým vysokoškolským studiem, které však dokončil jen částečně. Na učení nebyl čas, začal totiž podnikat a založil rodinu.

Podniká zejména v Úštěku, kde bydlí, ale také v Lovosicích, Litoměřicích a Děčíně. Má několik obchodů s oblečením, papírnictví, historickou šatlavu a též galerii, v níž vystavoval třeba Jan Saudek nebo Karel Gott. Pod vedením Libora Uhlíka vzkvétají vyhlášené úštěcké farmářské trhy.

Libor Uhlík má tři dospělé děti. Dcera Markéta je právnička, Libuše, bývalá mistryně světa v hiphopu, učí, syn Libor, žákovský a juniorský reprezentant v judu, vystudoval ekonomii.

Podnikatele Libora Uhlíka, někdejšího radního obce Úštěk, do senátních voleb 2018 vyslala hnutí Severočeši a SENÁTOR 21 vybojovat křeslo v horní komoře, a to za obvod č. 29 - Litoměřice.

VŠE O SENÁTNÍCH VOLBÁCH 2018 NAJDETE ZDE>>

 

Další Ostatní

zobrazit profil Stanislav Mackovík
Stanislav Mackovík
zobrazit profil Robert Burian
Robert Burian
zobrazit profil Anna Marhoulová
Anna Marhoulová
zobrazit profil Pavlína Wolfová
Pavlína Wolfová
zobrazit profil Nikol Moravcová
Nikol Moravcová
zobrazit profil Eva Turnová
Eva Turnová
zobrazit profil Valerie Rónová
Valerie Rónová
zobrazit profil Jindřich Forejt
Jindřich Forejt