René Schreier

René Schreier

Profese: ekonom, náměstek ministra kultury pověřený řízením resortu

Související celebrity

Životopis

Ekonom a manažer René Schreier byl v létě 2019 coby náměstek pro řízení sekce ekonomické a provozní na ministerstvu kultury pověřen řízením tohoto resortu.

V letech 1997 až 2003 René Schreier (narozen 1978) absolvoval Fakultu ekonomiky a managementu na Univerzitě obrany Brno, v letech 2015 až 2017 pak Finanční management a strategické řízení financí na Business Institutu EDU Praha.

RENÉ SCHREIER - BEZ PODPORY ČSSD

Do roku 2007 René Schreier působil v armádě, zejména ve velitelských funkcích Čestné stráže. Krátce byl mj. vedoucím technického oddělení odboru Archiv bezpečnostních složek ministerstva vnitra.

Od ledna 2008 do dubna 2013 René Schreier pracoval v Ústavu pro studium totalitních režimů a zastával post náměstka ředitele Ústavu pro ekonomiku, provoz a informatiku.

Počátkem roku 2014 zakotvil na ministerstvu kultury, kdy resort vedl Daniel Herman (KDU-ČSL), a to coby náměstek pro řízení sekce ekonomické a provozní. Od 1. srpna 2019 Reného Schreiera pověřil končící ministr kultury Antonín Staněk (ČSSD) vedením tohoto resortu.

O RENÉM SCHREIEROVI ČTĚTE ZDE>>

René Schreier se může pochlubit znalostí angličtiny a němčiny.

 

Další Politici

zobrazit profil Pavel Telička
Pavel Telička
zobrazit profil Miloš Tita
Miloš Tita
zobrazit profil Jaroslava Němcová
Jaroslava Němcová
zobrazit profil Tomáš Fiala
Tomáš Fiala
zobrazit profil Petr  Gawlas
Petr Gawlas
zobrazit profil Jaromír Fojtík
Jaromír Fojtík
zobrazit profil Laura Janáčková
Laura Janáčková
zobrazit profil Nina Nováková
Nina Nováková