Ivan Vodochodský

Datum narození: 26. 6. 1963
Místo narození: Praha
Profese: kuchař, moderátor, herec
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Ivan Vodochodský, kuchař, herec a moderátor, byl v letech 2012 až 2016 zastupitelem Královéhradeckého kraje a od roku 2014 šest let členem Rady Českého rozhlasu.

Poté, co se Ivan Vodochodský vyučil kuchařem, hlásil na DAMU, ale nepřijali ho. Přesto po vojně nějakou dobu účinkoval v Divadle Vítězného Února v Hradci Králové. Později ho diváci mohli vidět v Městském divadle Kladno, v Divadle Kalich nebo v Divadle Hybernia.

IVAN VODOCHODSKÝ - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Zabodoval jako moderátor rádia Frekvence 1. Ivan Vodochodský vystupoval v pořadech o vaření a také v Radách ptáka Loskutáka na TV Nova. Zahrál si mj. v seriálech Modrý kód, Sestřičky Modrý kód nebo 1. MISE.

Vodochodský a preferenční hlasy

Do komunální politiky Ivan Vodochodský vstoupil ve volbách 2010, kdy se jako nestraník na kandidátce Volby pro město stal zastupitelem Hradce Králové. O čtyři roky později post neobhájil.

V krajských volbách 2012 se Ivan Vodochodský díky 995 preferenčním hlasům z 20. příčky kandidátky subjektu Koalice pro Královéhradecký kraj posunul na sedmou a na čtyři roky usedl do tamního zastupitelstva.

V květnu 2014 dolní komora Ivana Vodochodského poslala na šest let do Rady Českého rozhlasu.

O IVANU VODOCHODSKÉM ČTĚTE ZDE>>

Ivan Vodochodský má se svou ženou Dagmar, již si vzal v roce 1989, dceru Terezu (*1990) a syna Vojtěcha (*1994), který se stal hercem.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Sara Carbonero
Sara Carbonero
zobrazit profil Mirka Čejková
Mirka Čejková
zobrazit profil Heda Čechová
Heda Čechová
zobrazit profil Zdeněk Izer
Zdeněk Izer
zobrazit profil Eva Perkausová
Eva Perkausová
zobrazit profil Lucie Šilhánová
Lucie Šilhánová
zobrazit profil Michal Jagelka
Michal Jagelka
zobrazit profil Sandra Parmová
Sandra Parmová