Bohumil Klepl

Datum narození: 31. 3. 1958
Přezdívka: Bob
Místo narození: Moskva, Rusko
Profese: herec
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Od mládí chtěl Bohumil Klepl režírovat. Nakonec vystudoval Divadelní fakultu v Praze a stal se hercem. Popularitu si získal díky Karlu Smyczkovi, který mu dal hlavní roli v seriálu To jsem teda jelen.

V mládí žil Bohumil Klepl dlouhá léta na moskevské ambasádě. Po DAMU nastoupil do Západočeského divadla v Chebu. Několik roků se s manželkou věnoval loutkaření. Za nitky tahal i v dalekém New Yorku. V Mexiku ho uchvátila tamní umělkyně, kvůli které se s ním žena rozvedla.

BOHUMIL KLEPL - RAKOVINA A ALKOHOL

Po návratu začal Bohumil Klepl účinkovat ve spolku Kašpar pražského divadla Rokoko. Nakonec zakotvil na prknech Divadla na Zábradlí, kde se ukázal v několika inscenacích ruských mistrů Čechova a Gogola. Dva měsíce hrál i ve Francii.

Svůj talent Bohumil Klepl předvedl v řadě filmů. Po boku Bolka Polívky si zahrál v Pupendu či s Evou Holubovou perlil v Účastnících zájezdu. Role získal i v seriálech Letiště, Velmi křehké vztahy, v Dobré čtvrti či v Přístavu. Stal se jednou z tváří zábavného pořadu Hádej, kdo jsem.

BOB KLEPL VYHODIL MILENKU I S DÍTĚTEM

Stálou partnerku Bohumil Klepl po rozvodu nenašel. Nějakou dobu chodil s o dvacet let mladší herečkou Markétou Coufalovou.

O BOHUMILU KLEPLOVI ČTĚTE ZDE>>

 

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Michaela Doubravová Tomešová
Michaela Doubravová Tomešová
zobrazit profil Edoardo Costa
Edoardo Costa
zobrazit profil Jan Kuželka
Jan Kuželka
zobrazit profil Filip Antonio
Filip Antonio
zobrazit profil Jana Nagyová-Pulm
Jana Nagyová-Pulm
zobrazit profil Jakub Kohák
Jakub Kohák
zobrazit profil Miroslav Krobot
Miroslav Krobot