Blake Lively

Blake Lively

Datum narození: 25. 8. 1987
Místo narození: Kalifornie
Profese: herečka, modelka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Blake Lively, pro někoho spíše Serena van der Woodsen, je úkazem toho, že v některých případech je slavnější postava ze seriálu, než samotná herečka.

Když se řekne Blake Lively, málo kdo ví, o koho se jedná. Ale ve chvíli, kdy řeknete Serena van der Woodsen, většina teenagerů bude vědět, koho máte na mysli. Hvězda seriálu Gossip Girl - Super Drbna, nemá ve své herecké kariéře mnoho rolí. Mezi největší role, vyjma seriálu Super Drbna, patří role Bridget ve filmu Sesterstvo putovních kalhot, za kterou získala nominaci v Teen Choice Award 2005. Poté si zahrála ve filmu Accepted a v hororu Simon Says. Druhé pokračování Sesterstva putovních kalhot mělo stejný úspěch, jako díl první. Ukázala se také v komedii New Yorku, miluji tě. Další nominaci na Teen Choice Award si vysloužila za roli ve filmu Green Lantern.

V průběhu natáčení Super Drbny začala chodit se svým seriálovým kolegou Pennem Badgleyem a několikrát v rozhovorech přiznala, že si ze seriálu odnesla přátelé na celý život - herečku Leighton Meester či Chace Crawforda.

Šest let byla zaměstnána natáčením Super Drbny, tudíž v dalších filmech ve větších rolích nevystupovala. Jelikož není jen herečka, ale také modelka, můžeme její obličej vídat v mnoha časopisech a reklamách. Udává nejnovější trendy v módě a stala se tváří kampaně Mademoiselle pro značku Chanel. V roce 2011 byla časopisem AskMen zařazena mezi stovkou nejkrásnějších žen světa.

V poslední době se o herečce mluví především díky partnerům, kteří se objevili po jejím boku. Není divu, neboť jména jako Leonardo DiCaprio, či Ryan Reynolds rozhodně stojí za zmínku. S Ryanem Reynoldsem se seznámila při natáčení filmu Green Lantern a v roce 2012 mu řekla své "Ano". V roce 2014 se páru narodila holčička Violet.

Blake Lively patří mezi nejkrásnější maminky. Fotografie těhotné herečky, která zářila na červeném koberci každé události, obletěly celý svět a nikoho nenechaly klidné. Bříško jí rozhodně na kráse neubralo.

 

Články o celebritě

Zpěvačka Taylor Swiftová slavila narozeniny: Kde byl milenec Travis? Zpěvačka Taylor Swiftová slavila narozeniny: Kde byl milenec Travis? Nejbohatší zpěvačka světa Taylor Swiftová oslavila 34. narozeniny se vší parádou, ale na párty scház... číst článek
Slavné dvojice, na které se zapomnělo: Vzpomínáte si, že tvořily pár? Slavné dvojice, na které se zapomnělo: Vzpomínáte si, že tvořily pár? Občas se zapomíná na skutečnost, že celebrity jsou lidé z masa a kostí stejně jako my, mají své rado... číst článek
Statečný bodyguard Taylor Swiftové: Místo pohádkového života bojuje s Hamásem! Statečný bodyguard Taylor Swiftové: Místo pohádkového života bojuje s Hamásem! Před pohodlným životem dal přednost volání domova... a boji s Hamásem! Bodyguard, který se staral o ... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Golshifteh Farahani
Golshifteh Farahani
zobrazit profil Alexandr Postler mladší
Alexandr Postler mladší
zobrazit profil Jorga Kotrbová
Jorga Kotrbová
zobrazit profil Lucie Zedníčková
Lucie Zedníčková
zobrazit profil Marie Kyselková
Marie Kyselková
zobrazit profil Martin Preiss
Martin Preiss
zobrazit profil Richard Autner
Richard Autner
zobrazit profil Olivia Colman
Olivia Colman