Viktor Antonio

Viktor Antonio

Místo narození: Praha
Profese: herec

Související celebrity

Životopis

Jako pětiletý se začínající herec Viktor Antonio, bratr slavnějšího staršího Filipa, vyhrál konkurz do muzikálu Děti ráje, jež je dílem zpěváka, skladatele a podnikatele Michala Davida.

Herečka a muzikálová a operetní pěvkyně Dita Hořínková může být velmi pyšnou matkou. V jejích šlépějích se vydal nejen starší syn Filip Antonio (narozen 2003), ale též i jeho mladší sourozenec Viktor.

Viktor Antonio jako pětiletý žák mateřské školky svého staršího bratra nahradil v nové verzi muzikálu Děti ráje. Při konkurzu prý brilantně zvládl roli Čusbuse, již ztvárňoval právě Filip. Jej museli nahradit, jelikož mu v té době bylo už dvanáct let a pro potřeby tohoto muzikálu se stal „přerostlým“.

Talentovaný Viktor Antonio brzy zamířil i před televizní kamery. Drobnou dětskou roli dostal ve veleúspěšném seriálu České televize Vyprávěj (2009) či v hitu TV Prima, seriálu Vinaři (2014). S Tatianou Vilhelmovou a Davidem Novotným si malý Viktor Antonio zahrál v sedmidílném seriálu Kristiny Dufkové Povídání o mamince a tatínkovi.

 

Další Herci

zobrazit profil Jitka Smutná
Jitka Smutná
zobrazit profil Johana Matoušková
Johana Matoušková
zobrazit profil Daisy Ridley
Daisy Ridley
zobrazit profil Tereza Marečková
Tereza Marečková
zobrazit profil Vojtěch Machuta
Vojtěch Machuta
zobrazit profil Vladimír Škultéty
Vladimír Škultéty
zobrazit profil Pavel Zedníček
Pavel Zedníček
zobrazit profil Alan Ritchson
Alan Ritchson