Pippa Middleton

Pippa Middleton

Datum narození: 6. 9. 1983
Místo narození: Reading, Berkshire, Anglicko
Váha: 53.1 kg
Výška: 175 cm
Profese: sestra britské princezny Kate Middletonové
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Philippa Charlotte "Pippa" Middleton, mladší sestra Kate Middleton, manželky prince Williama, je na veřejnosti stejně populární jako její slavná sestra.

Phillipa Charlotte Middleton se narodila 6. září 1983 v Readingu Michaelu Francis Middletonovi, dispečerovi British Airways a letušce Carol Elizabeth Middletonové (rozené Goldsmithové). Má mladšího bratra Jamese Williama Middletona a starší sestru Catherine Elizabeth Middletonovou, která se stala v roce 2011 vévodkyní z Cambridge, když se vdala za prince Williama, vévodu z Cambridge.

Middletonovi nepatřili do britské aristokracie, otec Michael Francis pocházel ze střední třídy, matka Carol Elizabeth ze staré hornické rodiny z Harrison County. V roce 1987 založili Middletonovi zásilkovou společnost "Party Pieces", která byla úspěšná na britském trhu a udělala z nich milionáře. Rodina se poté usadila v domě ve vesnici Bucklebury v Berkshire.

Půvabná Pippa Middleton se od svatby své sestry Kate s princem Williamem v roce 2011 stala oblíbeným tématem převážně britského bulváru. Například koncem roku 2013 informovala britská média, že Pippa Middleton je zasnoubena bankéřem Nicem Jacksonem.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Karel Smetana
Karel Smetana
zobrazit profil Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
zobrazit profil Ctirad Musil
Ctirad Musil
zobrazit profil Martin Horský
Martin Horský
zobrazit profil Sergio Ramos García
Sergio Ramos García
zobrazit profil Vlastimil Zavřel
Vlastimil Zavřel
zobrazit profil Tomáš Svoboda
Tomáš Svoboda
zobrazit profil Klára Koukalová
Klára Koukalová