Monika Koblížková

Datum úmrtí: 7. 3. 1981
Profese: stylistka, módní redaktorka

Související celebrity

Životopis

Monika Koblížková se do povědomí široké veřejnosti dostala vztahem s Leošem Marešem. Přes noc se tak stala jednou z nejvyhledávanějších osobností na internetu.

Pracovala jako stylistka a módní redaktorka v časopise Story. Díky jejím dlouhým hnědým vlasům a štíhlé postavě je neustále srovnávána s bývalou přítelkyní Leoše Mareše, modelkou Petrou Faltýnovou. Na rozdíl od Petry ale Monika Koblíčková do té doby, než začala chodit s Leošem, nebyla veřejně známá a ani s nikým slavným nechodila.

MONIKA KOBLÍŽKOVÁ UKÁZALA SILIKONY

Leoš Koblížkovou zahrnul luxusem

Dvojice se seznámila na svatbě módního stylisty Filipa Vaňka. Nedlouho poté vyrazili Leoš Mareš a Monika Koblížková už jako pár na společnou luxusní dovolenou do Řecka. Nejprve strávili několik dní na Krétě ještě společně s Andreou Verešovou a jejím manželem Danielem Volopichem.

Poté se přesunuli na ostrov Santorini, kde spali v hotelu, ve kterém stojí jedna noc v přepočtu 80 tisíc korun. Jako partnerce Leoše Mareše se Monice Koblížkové začalo dostávat takového luxusu, o kterém se jí jako módní redaktorce do té doby mohlo jen zdát.

Koblížková a Mareš se vzali tajně

Další pozornosti se pak Monice Koblížkové dostalo na podzim 2015, kdy se Leoš Mareš účastnil sedmé řady taneční soutěže StarDance. Monika se pravidelně účastnila finálových večerů, kde svého partnera věrně podporovala a definitivně potvrdila, že se stala jeho přítelkyní. Vzhledem k Marešově pověsti mu zřejmě nechodela jen fandit, ale také si ho pohlídat před jeho krásnou taneční partnerkou.

O MONICE KOBLÍŽKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V říjnu 2017 Leoš Mareš požádal Moniku Koblížkovou o ruku. V únoru 2018 se tajně vzali. V březnu 2022 mu porodila potomka. Dceři dali jméno Alex.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Milan Hnilička
Milan Hnilička
zobrazit profil Tomáš Petříček
Tomáš Petříček
zobrazit profil Eva Kantůrková
Eva Kantůrková
zobrazit profil Václav Klaus
Václav Klaus
zobrazit profil Michaela Blahová
Michaela Blahová
zobrazit profil Adéla Šípová
Adéla Šípová
zobrazit profil Robert Pelikán
Robert Pelikán
zobrazit profil Michaela Krupičková
Michaela Krupičková